Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlaaaaaar yabancılarda bayagı popüler olan bir test bu. şeker ölçme aleti ile kanlarını cıkarıp idrar testini öyle yapıyorlar??? sizce dogrulugu varmıdır ki.. daha erken cıkarıyormus ama kanla su mu idrar mı karıstırıyor onu bilmiyorum
HCG önce kana daha sonra idrara geçiyor gebelik oluşunca. O yüzden kanda pozitif daha erken görünüyor. Bu testler de HCG'yi ölçtüğü için doğru çıkar ama bence gereksiz. Gidip hastanede kan testi yaptırmak daha mantıklı.
kızlaaaaaar yabancılarda bayagı popüler olan bir test bu. şeker ölçme aleti ile kanlarını cıkarıp idrar testini öyle yapıyorlar??? sizce dogrulugu varmıdır ki.. daha erken cıkarıyormus ama kanla su mu idrar mı karıstırıyor onu bilmiyorum
Vay anasini daha neler gorcez acaba.. aslinda mantikli gwldi ama kandaki hormon beta hcg normal hcg ile arasinda bi fark vardir diye dusunuyorum ama testte yok gibi diyo.. ne bilim denesemmi diye de dusunmedim degil