• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yerine kanla test? videolu

melodisnl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
121
36
13
30
kızlaaaaaar yabancılarda bayagı popüler olan bir test bu. şeker ölçme aleti ile kanlarını cıkarıp idrar testini öyle yapıyorlar??? sizce dogrulugu varmıdır ki.. daha erken cıkarıyormus ama kanla su mu idrar mı karıstırıyor onu bilmiyorum

HCG önce kana daha sonra idrara geçiyor gebelik oluşunca.
O yüzden kanda pozitif daha erken görünüyor.
Bu testler de HCG'yi ölçtüğü için doğru çıkar ama bence gereksiz.
Gidip hastanede kan testi yaptırmak daha mantıklı.

İcim bi garip oldu ay ne gerek var ya bu kadari da fazla hastanede yaptirsin daha iyi bence.

kızlaaaaaar yabancılarda bayagı popüler olan bir test bu. şeker ölçme aleti ile kanlarını cıkarıp idrar testini öyle yapıyorlar??? sizce dogrulugu varmıdır ki.. daha erken cıkarıyormus ama kanla su mu idrar mı karıstırıyor onu bilmiyorum

Vay anasini daha neler gorcez acaba.. aslinda mantikli gwldi ama kandaki hormon beta hcg normal hcg ile arasinda bi fark vardir diye dusunuyorum ama testte yok gibi diyo.. ne bilim denesemmi diye de dusunmedim degil

Çok şaşırdım ama mantıklı da geldi . Kan ne ile karıştırılıyor acaba ona göre denesek ? Kanı ne ile karıştırdılar bilen var mı?

Daha neler görücez acaba??
Sağlık ocakları bu testi zaten ücretsiz yapıyor.
Ne gerek var böyle saçmalıklara... :KK12:

Back