• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yanması hamilelik belirtisi olurmu?

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
merhaba hanımlar ilk kez bebek için deneme yaptıkk ilkinde hamile kalmak düşük ihtimaldir sanırım..ilişkiye gireli 5 gün oldu.. normalde hiç idrar yanması olmazdı bugun tüm gün tuvalete gittikten sonra yarım saat acaip bi yanma oluyor ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum o derece yanma var..garip geldi hiç olmamıştı bu yaşıma kdr..bide sürekli tuvalete çıkıyorum..su içsem hemen arkasından tuvalete gitme ihtiyacım geliyor..normalde buda olmazdı. bide bu sıra sürekli canım bşyler çekiyor.. pskolojik diyorummm ilk denemede hemde denemeden 5 gün sonra belirtisi olurmu hamileligin.. bide nezaman test yapayım:)

merhaba hanımlar ilk kez bebek için deneme yaptıkk ilkinde hamile kalmak düşük ihtimaldir sanırım..ilişkiye gireli 5 gün oldu.. normalde hiç idrar yanması olmazdı bugun tüm gün tuvalete gittikten sonra yarım saat acaip bi yanma oluyor ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum o derece yanma var..garip geldi hiç olmamıştı bu yaşıma kdr..bide sürekli tuvalete çıkıyorum..su içsem hemen arkasından tuvalete gitme ihtiyacım geliyor..normalde buda olmazdı. bide bu sıra sürekli canım bşyler çekiyor.. pskolojik diyorummm ilk denemede hemde denemeden 5 gün sonra belirtisi olurmu hamileligin.. bide nezaman test yapayım:)

canım benim, bukadar çabuk hamilelik belirtisi olmaz, daha dur bi bakalım, adetinin geçmesi lazım en basta, günün geçtikten sonra test sonuç verir. ve hamilelik belirtileri ondan sonra baslar, en erken hamilelik belirtisini yine adetine yakın göre bilirsin hafif kasık ağrısı, göğüslerde şişkinlik gibi. idrar yanması iltihaplanma veya soğuk almışsın ondan olabilir.ihmal etme doktora git. piskolojik olarakta etkilenme hemen daha yeni baslamışsınız en kısa zamnda olur insallah.

canım benim, bukadar çabuk hamilelik belirtisi olmaz, daha dur bi bakalım, adetinin geçmesi lazım en basta, günün geçtikten sonra test sonuç verir. ve hamilelik belirtileri ondan sonra baslar, en erken hamilelik belirtisini yine adetine yakın göre bilirsin hafif kasık ağrısı, göğüslerde şişkinlik gibi. idrar yanması iltihaplanma veya soğuk almışsın ondan olabilir.ihmal etme doktora git. piskolojik olarakta etkilenme hemen daha yeni baslamışsınız en kısa zamnda olur insallah.

sagol cnm benim aslında söyledikleirni bende düşünüyorum ama sanırıım pskolojik olarak çok etkilendim.. bide ilk yapmada bebek oluyor gibi düşünüyorum cahilce aslında onuda biliyorumda nebilim sizlere bi danışayım dedim:)2 hafta sonra test yapcammm heycanla:)adetim daha yeni bittii 1 ay bekleyemem bi test yaparım sanırım:)

kardeş idrarda yanma idrar yolları enfeksiyonunun bir belirtisidir o da vajinal bölgenin enfeksiyon kapmasıyla oluşur deneme yaparken hijyene de dikkat etmek lazım tuvalet temizliğinde ise önden arkaya doğru temizlenmesi gerekiyor bebek için de hayırlısı ama ilk denemeden 12 ay sonra başarıyı yakalamış biri olarak konuşayım dedim:=)

adetın daha yenı bıttıyse zataen hamıle kalamazsın yumurtlamadan ıdrar yolu enfeksıyonu olmussun büyük ihtımalle hem en bır dra görün ürolojıye gecmıs olsun bebek ısınıde cok abartmayın derım ılk denemedede oıalan oluyor ama

ben çoçukluğumdan beri idrar enfeksıyonu oluyorum. evlendıkden sonra 2 kere oldum ve kanamalı oldum baya şiddetli olmuşdum.. geçer filan sanma daha kotu olursun bi kac gün sonra gecti sanarsın böbreklerine siçrar enfeksıyon ben bu yuzden cok hastanelık oldum.. kesınlıkle hemen doktora gıt antıpıyotık yazacak sana onu al 1 hafta bıseyın kalmaz, ama böbreklerıne siçramadan ateşlenmeden git derim..

doktora gittim kızlar idrar enfeksiyonu olmuşum işe başladım 3 aydır işyerinde wc ye gidiyorum sanırım ondan oldu dikatte etmeme ragmen olmuş ilaç aldım geçtii çok şükür felaket bşy ya tuvalete gitmeye korkuyordum :) hiç bu yaşıma kdr böle bişy olmamıştı ondan garip geldii:)teşekür ediyroum yorumlarınız için:)

o sıkıntıyı bende çekmiştim başlığı okuyunca anlamıştım geçmiş olsunn

sgl cnm bnm cidden felaket bşydi yaa yaniii öle bi yanmaki anlatamam ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum heleki tuvalete gidince daha çekilmez oluyor çok şükkür bi ilac verdi doktor akşam yatarken suya karıştırıp içtim sabaha hiç bşyim kalmadı mikrop öldürüyormuş :) okdrda dikat ederim hatta kendi evimden başka tuvalete gitmemeye çalışırım işe başlayınca eve gelme imkanım olmadıgından oranın wc sini kulanmak zorunda kaldım..

merhaba arkadaşlar.bende yeni üye oldum.bu konuda bişeyler yazmak istedim.yanma idrar yolu iltihabından kaynaklanıyor.daha bikaç hafta öncede ben oldum .hamile kalmayı azda olsa engelleyebiliyor.bu yüzden tedavi edilmesi gerekiyor.bolca da su içmek gerekiyor.idrar yolu iltihabına en iyi gelen şey.
birde evli bayanlarda çok oluyor sanırım.ilişki yüzünden enfeksiyon oluşuyor.

Merhaba arkadaşlar. Benim problemlerim çok fazla. Bende yaklaşık bir buçuk aydır sırt ağrısı bel ağrısı boyun ağrısı yorgunluk halsizlik, kalp çarpıntısı sıkıntılar gaz var. Gün içerisinde akşam olunca uyku basıyo. Geçenlerde de aynı durumları yaşadım Aralık 4 doğum günümdü o gün çok tatsız bi durum yaşadım sabaha kadar uyumadım ve alkol almıştım. 5 Aralıkta wcye çıktım afedersiniz kabızlık vardı tuvalette hafif bi kanamam başladı. 5 gün erken adetim başladı. Normalde 5 gün süren adetim 2 gün çok çok az geldi 3. gün nerdeyse yoktu 4. gün de iki danla geldi ped bile kullanmadım günlük pedlerşe yaşadım. Bu olyın üzerine gebelik testi yaptırmaya gittim acaba üzerine mi gördüm diye sonuç negatif çıktı. Şimdi dw adetime 2 gün kaldı yine aynı durumlar var 15 gün önce kadar sol kasığıma sancı girdi kısa süreki geçti. Son bi haftadır da göğüs uçlarımda acı var. Normalde adet öncesi göğüslerim komple ağrırdı. Kasıklarımda da yanma oluyor. Acıkma hissi mi yaşıyorum ne yaşıyorum ablamıyorum sık sık yemek yiyesin var ve yiyorum. Bunların sebebi ne olabilir bunları yaşayan var mı?

Back