• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testiyle ilgili acil

Aynen cnm benm arkdsm 4.ye hamile bktm artk tüpleri baglatcam dio bi yandan bnde istyorm ne garip Rabbm nasip etsn inş kucagmızı boş bırakmasn

Ya valla benimde cevremde var.
2.5 senelik ya da 3 tam bilmiyorum.
Gecen gittik evlerine 2 cocuklari var.
1i 1.5 yasinda biri 9 aylik... kadinin hışı çıkmiş. Neyse 1 hafta sonra ogrendikki 3.ye hamileymiş. Doktor da demiski baglatsada , spiral de taktirsa hamile kalmaya devam edecek. Şaştim kaldim nasil iş diye.
Ve eşim cok uzuluyor. Cevremizde tek biz kaldik. Bide kuzenimgil yeni basladilar denemeye. Onlarinda haberini aliriz yakinda allah versin gozum yok. Ben kendim icinde degil valla eşim cok uzuluyor... bu ay evlilik yil donumuz tedavide oldum bakaalim

Bende çok istiyorum eşim de üzülüyor gercekten. Zaman'ı varmış demekki kızlar. İnsallah en kısa zamanda Rabbim bize de saglıkla hayırla evlatlar nasip eder...

Bende çok istiyorum eşim de üzülüyor gercekten. Zaman'ı varmış demekki kızlar. İnsallah en kısa zamanda Rabbim bize de saglıkla hayırla evlatlar nasip eder...

Gercektende oyle zamani var.
Ama asıl korkum zamana birakip kafama takmayip. Aradan yillar gecmiş olmasi...
Korkuyorum valla. Cnku bir takmiyorum 6 ay gecmiş oluyo... zaman kaybi gibi geliyor..
Yediklerimiz o kadar hormonluki erken menepoz yayginlaşti...
Ve ben yediklerime cok dikkat eder oldum sirf hamile kalim diye hormon calistirici seyler saglikli seyler falan.
Ama nasil olduysa ilk hamileligimdede bir o kadar sagliksiz besleniyordum.

Gercektende oyle zamani var.
Ama asıl korkum zamana birakip kafama takmayip. Aradan yillar gecmiş olmasi...
Korkuyorum valla. Cnku bir takmiyorum 6 ay gecmiş oluyo... zaman kaybi gibi geliyor..
Yediklerimiz o kadar hormonluki erken menepoz yayginlaşti...
Ve ben yediklerime cok dikkat eder oldum sirf hamile kalim diye hormon calistirici seyler saglikli seyler falan.
Ama nasil olduysa ilk hamileligimdede bir o kadar sagliksiz besleniyordum.

Ne zamandır bebek düşünüyorsun canım?
Evet çok çok haklısın! Bir bakıyoruz Zaman Nasıl da geçmiş :( yaptığımız hata be biliyormusun kafaya çok takıyoruz. Vücudumuz stress hormonu salgılanıyor cunku kafayı gebelikle bozduğumuz icin :( ne kadar rahat olursak, o kadar kolay olacak aslında

Ne zamandır bebek düşünüyorsun canım?
Evet çok çok haklısın! Bir bakıyoruz Zaman Nasıl da geçmiş :KK43: yaptığımız hata be biliyormusun kafaya çok takıyoruz. Vücudumuz stress hormonu salgılanıyor cunku kafayı gebelikle bozduğumuz icin :KK43: ne kadar rahat olursak, o kadar kolay olacak aslında

2 senedir olmuyor... bunun 8 ayı hiç takmadan ve yumutlama suydu buydu diye dusunmeden girilen iliskilerdi. Yani 8 ay takmadim. Hsg den sonra 6 ay.
Ve şu gecen 2 ay hic takmadim ama olmadi. Bence onlada alakasi yok.
Benim bildigim birseyi ne kadar cok istersen olur.
Ve evrene olumlu mesajlar gonder olsun gibi sozler yanilmiyorlar sanirim

2 senedir olmuyor... bunun 8 ayı hiç takmadan ve yumutlama suydu buydu diye dusunmeden girilen iliskilerdi. Yani 8 ay takmadim. Hsg den sonra 6 ay.
Ve şu gecen 2 ay hic takmadim ama olmadi. Bence onlada alakasi yok.
Benim bildigim birseyi ne kadar cok istersen olur.
Ve evrene olumlu mesajlar gonder olsun gibi sozler yanilmiyorlar sanirim

Ne kadar istersen kısmına inanıyorum da bir de herşeyin bir zamanı var bence. Siz ümitsizliğe düşmeden denemeye devam edin fakat adet geçene kadar da gebelik belirtisi aramayın, gerçekten düşünmeyince oluyor :))

Ne kadar istersen kısmına inanıyorum da bir de herşeyin bir zamanı var bence. Siz ümitsizliğe düşmeden denemeye devam edin fakat adet ogeçene kadar da gebelik belirtisi aramayın, gerçekten düşünmeyince oluyor :))

Aynen oyle belirtilerden fazlaca yoruldum hepsinin gebelik belirtisi olmadigina inandim...

Sadece bu ay klomen kullandim. Birkac gun once akintimda damar seklinde kan vardi iki kere oldu...
Sonrada ertesi gun kahve ve pembe karisimi bir akinti oldu ama boyle leke seklinde degil 1 pedin ortasi kadar...

Yumurtaligimda agriyordu.
Korktum sadece belirtiyle alakasi yok...
Acaba bu bir hastaliga isaret flanmi ?

Aynen oyle belirtilerden fazlaca yoruldum hepsinin gebelik belirtisi olmadigina inandim...

Sadece bu ay klomen kullandim. Birkac gun once akintimda damar seklinde kan vardi iki kere oldu...
Sonrada ertesi gun kahve ve pembe karisimi bir akinti oldu ama boyle leke seklinde degil 1 pedin ortasi kadar...

Yumurtaligimda agriyordu.
Korktum sadece belirtiyle alakasi yok...
Acaba bu bir hastaliga isaret flanmi ?
Yerleşme kanaması die bsy var cnm bekle bakalm belli mi olur

Back