- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.792
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Benimde olmuştu bir kere 2. Çizgi oluştu 2 dk içinde silindi ... Başka testler de yaptım sonra negatif çıktı hepsi
gebelik olunca ilk idrar filan farketmiyo ki günü de geçmiş. bi test daha yapın ama çizgi geçmez benim 33 hafta önce yaptğm testlerin hepsi hala 2 çizgi
Hayır maalesef değildim ozamanPeki hamilemiydiniz
Gitmemesi gerekir aslında siz en iyisi tekrarlayın Allah gönlünüze göre versin :)Evet oyle. Ama o cizgiyi gordugumuze eminiz. Elimdeydi zaten ben biraz sallayinca testi gitti birden gitti yani. Ondan sordum
Gitmemesi gerekir aslında siz en iyisi tekrarlayın Allah gönlünüze göre versin :)
Aynen ben de çift çizgi görmeme rağmen 4 test daha yapmıştım :)) yaptı mı kuzenin merakla bekliyorum ben de sonucu?Benim degil kuzenimin canim eşide israrla kan tahliline goturmedi ama yarn ilk idrarla tekrar yapicak bakalim ne cikicak...
Benim olsa ben buraya yazmadan koşa koşa kan tahliline giderdim :)
Yaptnz mı test cnm? Test bozk olablr geldi aklma direktBenim degil kuzenimin canim eşide israrla kan tahliline goturmedi ama yarn ilk idrarla tekrar yapicak bakalim ne cikicak...
Benim olsa ben buraya yazmadan koşa koşa kan tahliline giderdim :)
Aynen cnm benm arkdsm 4.ye hamile bktm artk tüpleri baglatcam dio bi yandan bnde istyorm ne garip Rabbm nasip etsn inş kucagmızı boş bırakmasnBugun yaptı negatif...
Canlarm 1 bebegi var zaten malum bende istiyorum olmuyor...
Dun ikinciyi gorunce kiz şoka girdi istemiyorumm allah sana versn dedi.
Bugun negatif dedi sevindi falan ne degişik duygular.
Bir taraftan allaha dua eden ve tam 21 martta bebeginu kaybeden ben.
Bir tarafta hamile olmadigina sevinen kuzenim.
Çok degisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?