İdrar testiyle başım dertte...

Aslında ben kendimde çok istiyorum ama Çevremdekilerin sürekli sormaları beni çok daraltiyor. Stres yapmamin bir sebebi de bu. Kendimden yola çıkarak evlenen kimseye sormayacagim bebek yokmu daha diye

Aslında ben kendimde çok istiyorum ama Çevremdekilerin sürekli sormaları beni çok daraltiyor. Stres yapmamin bir sebebi de bu. Kendimden yola çıkarak evlenen kimseye sormayacagim bebek yokmu daha diye
Kesinlikle canım benim aynı sorun benim çevredemdekiler de de var aslında bende Vajinismusu yeni yeni de yendim çok şükür :) tabi kimseye bunu dememiştim:) gerçi desemde bişey değişmicek insanlarımız hep aynı bişey var neden olmuyo yokmu bebek doktora gitmek bitti bu defa kadınlara götürmek isterler falan filan her benimle konuştuklarında bebek varmı dite soruyorlar olsa zaten ben söylicem herkese Allahım yarabbiim diyorum onlar yüzünden stres yapıyorum:) ama artık takmıyorum Allah isterse olur Rabbim verir Rabbim alır o isterse verir.canım sende öyle yap başka şeylerle meşgul olmaya bak kafanı dağıt düşünme hiç inanki rahat bırakınca vücudu olur Allahın izniyle çok sabırsızısz:) biraz sabr ve stres yok sıkıntı yok hayatı kendini vücudunu akışına bırak hiç düşünme :) bizimde olucak ve biz de buraya yazıcaz inşallah :) bu defa hamileliğimizi konuşucaz inşallah :))

Aynen canım ya sosyal baskı çok fena :) neyse takmayalim napalim artık en azından ben burada kendim gibi dizide görünce moral oluyor rahatliyorum. KPSS ye çalışmam lazım Zaten kendimi ona vercem yarından itibaren ins. Bebisimde kendiliğinden gelir vakti gelince insallah :)

Hıhh inşallah canım benim inşallah aynen ders çalış güzel güzel soruları tak kafaya :) inşallah kazanır atanırsın da canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…