Testten teste de fark eder her testin algilama düzeyi farklı ben ayni gün içinde iki farklı test yaptım birinde yok çıktı birinde var çıktı, bend elan testi verdim 77 çıktı hamilesin dedi doktor ama keseye bakilcak bu hafta umarim seninde vardir canim hayirlisiyla insAllahaMerhaba arkadaşlar . benim bata 3 gün var. Bu ay yumurtlama gününden sonra göğüs şişkinliği ağrısı, kaşık ağrısı bel ağrısı gibi şikayetler yaşadım. Sol bacagim belim ve kasigimda kasılma ve batmalar oldu. Dünde bu agrilar adet agrisina döndü sanki. Bugün test yaptım yine negatifadet gününe kadar test yapıp negatif olupta adetten sonra testi pozitif çıkan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim. Umutlarim tükenmek üzere...
İnsallah canım bende şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum dayanamicam yoksa da yok beklemek çok kotuTestten teste de fark eder her testin algilama düzeyi farklı ben ayni gün içinde iki farklı test yaptım birinde yok çıktı birinde var çıktı, bend elan testi verdim 77 çıktı hamilesin dedi doktor ama keseye bakilcak bu hafta umarim seninde vardir canim hayirlisiyla insAllaha
Aynen kesin sonucu al buraya da yaz bekliyorum hayirlisi olsun hakkindaİnsallah canım bende şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum dayanamicam yoksa da yok beklemek çok kotu
Canım yaptırdım kan testini 2 saat sonra alicam ama doktor erken daha çıkmayabilir dedi. Bakalım so uç gelsin yazarım ins.Aynen kesin sonucu al buraya da yaz bekliyorum hayirlisi olsun hakkinda
boşuna idrar testlerine para verme bekle ki adetin gecksin sonra test yaparsın hatta iki gün gecikse bile yeter test sonuç veriyor. kan testi falan yaptırıpta sıkma kendini. hamileliğin ilk belirtisi olan regl gecikmesini bekle bence.Merhaba arkadaşlar . benim bata 3 gün var. Bu ay yumurtlama gününden sonra göğüs şişkinliği ağrısı, kaşık ağrısı bel ağrısı gibi şikayetler yaşadım. Sol bacagim belim ve kasigimda kasılma ve batmalar oldu. Dünde bu agrilar adet agrisina döndü sanki. Bugün test yaptım yine negatifadet gününe kadar test yapıp negatif olupta adetten sonra testi pozitif çıkan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim. Umutlarim tükenmek üzere...
Canım benim değerin 0,100 çıktı. Benim bu ay olmadı anlayacaginCanim kan testin nasıl.çıktı.değerin kaç yanı. Ben geçen hafta yaptirmistim adetime 6 gün varken doktor bisey demedi haftaya gel.demişti senin değerin kaç çıktı ki
Canım 1 buçuk yıllık evliyim 2. Ayimizdi bu. Olmayınca insan ümitsizliğe düşüyor. Annem zamanında demişti hemen olmaz kızım bekleme diye. Ama ben zirt diye olacak sandım :)arkadasim niye umutsuzsun bu ay olmadi farzet neolacak yolun sonu değil bukadar sıkma canını rahat ol illaki olacak bosuna canımı sıkmışım diyeceksin . nekadarlik evlisin
İnsallah canım Allahım isteyen herkese versin en hayırlı zamanda insallah. Daha çok olmadı tabi 2. Ayimizdi.Evet arkadaşım umutsuzluğa düşme hemen Allahın izniyle olur inşallah sağlıklı hayırlı bebişlerimizi alırız inşallah kucağımıza bende 1 Sene oldu evliliğim şuan istiyorum.bebek inşallah hepimizin de olur Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah.unutma herşeyin Allahın elinde o ol der ve olur.umutsuz olma sakın dua et kardeşim olur inşallah hayırlısı ile :)
Haklisin bu ay ilk defa bu kadar belirti yaşayınca gidip yaptım test ama bundan sonra adetin geçmeden ümitlenmeyecegim.boşuna idrar testlerine para verme bekle ki adetin gecksin sonra test yaparsın hatta iki gün gecikse bile yeter test sonuç veriyor. kan testi falan yaptırıpta sıkma kendini. hamileliğin ilk belirtisi olan regl gecikmesini bekle bence.
insan vucüdu çok garip ben eylül ayında tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ayrıca 7 gün de reglim gecikti. bu gecikme içinde 3 ayrı idrar testi yaptım sonuç negatif. doktora gittim hamileliği çok istediğinden stresten kanaman gecikmiş dedi. ekim ayında ise kasık ağrılarım çok kesin regl olucam derken kanamam iki gün gecikince idrar testi yapayım dedim. testi yapıp lavaboya bırakıp mutfağa gittim. hiç ihtimal vermiyorum tabi. 5 dakika sonra geldim bir baktım ikinci çizgi var. ihtimal düşük çünkü ekim ayında fazla detay olacak ama sadece 2 gün cinsel ilişki yaşadık. sonra eşimle ikimiz yorgan döşek grip olduk. anlayacağın iki gün ile hamile kalmışım. insan ne zaman çok kafaya takmazsa o zaman hamile kalıyor galiba. inşallah sen de kısa zamanda yaşarsın bu duyguyu. ama lütfen kendini sıkma :)Haklisin bu ay ilk defa bu kadar belirti yaşayınca gidip yaptım test ama bundan sonra adetin geçmeden ümitlenmeyecegim.
Yaa ne güzel ya maşallah Allahım sağ salim bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah Rabbim bize de bu duyguyu yaşatsın inşallah hayırlsı ile :)insan vucüdu çok garip ben eylül ayında tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ayrıca 7 gün de reglim gecikti. bu gecikme içinde 3 ayrı idrar testi yaptım sonuç negatif. doktora gittim hamileliği çok istediğinden stresten kanaman gecikmiş dedi. ekim ayında ise kasık ağrılarım çok kesin regl olucam derken kanamam iki gün gecikince idrar testi yapayım dedim. testi yapıp lavaboya bırakıp mutfağa gittim. hiç ihtimal vermiyorum tabi. 5 dakika sonra geldim bir baktım ikinci çizgi var. ihtimal düşük çünkü ekim ayında fazla detay olacak ama sadece 2 gün cinsel ilişki yaşadık. sonra eşimle ikimiz yorgan döşek grip olduk. anlayacağın iki gün ile hamile kalmışım. insan ne zaman çok kafaya takmazsa o zaman hamile kalıyor galiba. inşallah sen de kısa zamanda yaşarsın bu duyguyu. ama lütfen kendini sıkma :)
amin canım inşallah. güzel haberlerin bekliyorum :)Yaa ne güzel ya maşallah Allahım sağ salim bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah Rabbim bize de bu duyguyu yaşatsın inşallah hayırlsı ile :)
Çok sevindim canım senin adına. Hayırlı olsun bebisin. Evet herkes kendini rahat bırak diyor. Sanırım bunuda öğreneceğim zamanla. Bu ay inanılmaz derecede belirti yaşadım. Goguslerim hala taş gibi. Sanırım bende çok istediğim için böyleyim. Hayırlısı olsun bakalım :)insan vucüdu çok garip ben eylül ayında tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ayrıca 7 gün de reglim gecikti. bu gecikme içinde 3 ayrı idrar testi yaptım sonuç negatif. doktora gittim hamileliği çok istediğinden stresten kanaman gecikmiş dedi. ekim ayında ise kasık ağrılarım çok kesin regl olucam derken kanamam iki gün gecikince idrar testi yapayım dedim. testi yapıp lavaboya bırakıp mutfağa gittim. hiç ihtimal vermiyorum tabi. 5 dakika sonra geldim bir baktım ikinci çizgi var. ihtimal düşük çünkü ekim ayında fazla detay olacak ama sadece 2 gün cinsel ilişki yaşadık. sonra eşimle ikimiz yorgan döşek grip olduk. anlayacağın iki gün ile hamile kalmışım. insan ne zaman çok kafaya takmazsa o zaman hamile kalıyor galiba. inşallah sen de kısa zamanda yaşarsın bu duyguyu. ama lütfen kendini sıkma :)
İnşallah csnım ya inşallah :)) o kadar heycanla bekliyorum ki fazla kafaya da takmak istemiyorum aslında ama neyse işte:) duygularımı yazarsan hiç bitmez:) herşetin en hayırlsı Rabbimden inşallah bizde en kısa zamanda buraya güzel haberler yazarız :)amin canım inşallah. güzel haberlerin bekliyorum :)
teşekkür ederim canım. hayırlısıolsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah :)Çok sevindim canım senin adına. Hayırlı olsun bebisin. Evet herkes kendini rahat bırak diyor. Sanırım bunuda öğreneceğim zamanla. Bu ay inanılmaz derecede belirti yaşadım. Goguslerim hala taş gibi. Sanırım bende çok istediğim için böyleyim. Hayırlısı olsun bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?