- Konu Sahibi papatyadiyari
-
evet canım aynen böyleydi ilk yaptığım ikinci yaptığım daha açıktı ama oda belliyi ben galiba kimyasal gebelik yasadımSağlık ocağına gittim dr yüzde 80 hamilesindir dedi testleri gösterdiğimde. Ama kan testini günüm geçerse yapacakmış. İnş gebeyimdir çnkü heves ettim mutlu oldum çizgiyi görünce. Sen de inş diğer ay hamile kalırsın bak testimin fotosunu attım ikisi de böyle. Sennki de böyle miydi ?
bana haber ver olur mu canım merak ederım.inş hamilesindir:)Sağlık ocağına gittim dr yüzde 80 hamilesindir dedi testleri gösterdiğimde. Ama kan testini günüm geçerse yapacakmış. İnş gebeyimdir çnkü heves ettim mutlu oldum çizgiyi görünce. Sen de inş diğer ay hamile kalırsın bak testimin fotosunu attım ikisi de böyle. Sennki de böyle miydi ?
Peki canım :)bana haber ver olur mu canım merak ederım.inş hamilesindir:)
Bugün tekrar bi test yaptım dayanamayıp :) yorum bekliyorummbana haber ver olur mu canım merak ederım.inş hamilesindir:)
Dahada belli olmuş sanki :)Bugün tekrar bi test yaptım dayanamayıp :) yorum bekliyorumm
Evet bugün daha net çizgi :)Dahada belli olmuş sanki :)
canım sen kesin hamilesin:) erken gebelik testi mi yapıyorsun normal mi?Dahada belli olmuş sanki :)
canım sen kesin hamilesin:) erken gelik testimi normal mi?Bugün tekrar bi test yaptım dayanamayıp :) yorum bekliyorumm
Normal test canım. Alırken erken gebelik testi diye bi test olduğunu bile bilmiyodum:) pazartesi gelsin hemen :)canım sen kesin hamilesin:) erken gelik testimi normal mi?
gelir gelir sayılı gün:)hadi bakalım kantestindede bebiş belli etsin artık kendını:) gözun aydın canm şimdiden .canım kaçıncı denemede?Normal test canım. Alırken erken gebelik testi diye bi test olduğunu bile bilmiyodum:) pazartesi gelsin hemen :)
Bizim ilk denememizdi canım o yüzden şaşkınım hemen tutmasına :) 25 yaşındayım 8 aylık evliyim bir yıl beklicektim ama eşim çok istediği için artık olsun istedim :)gelir gelir sayılı gün:)hadi bakalım kantestindede bebiş belli etsin artık kendını:) gözun aydın canm şimdiden .canım kaçıncı denemede?
canım hadi gozun aydın ozman darısı bana 5 dir olmuyor:)Bizim ilk denememizdi canım o yüzden şaşkınım hemen tutmasına :) 25 yaşındayım 8 aylık evliyim bir yıl beklicektim ama eşim çok istediği için artık olsun istedim :)
İnşallah canım isteyen herkese versin allah benim testler de doğrudur umarım ama üç testte de çizgi çıktı en sonuncusu daha koyu diğerlerine göre herkes kesin diyo bakalımcanım hadi gozun aydın ozman darısı bana 5 dir olmuyor:)
Doktora git sor canım benim bi bilgim yok inşallah kötü değildirkızlar bişey sormak istiyorum bugun benden baya buyuk bı kan pıhtısı düştü ??endişelerim var testler pozıtıf olupta adet oldum falan ..gercekten kimyasal gebelik olabilir mi bunu nasıl anlarım?
inşallah canımm..sağolDoktora git sor canım benim bi bilgim yok inşallah kötü değildir
burdan takip ettiğime göre kimse o testi önermıyor. Başka bir markayı adet gününde dene canım büyük ihtimalle çıkar. Bu arada kafana taktığın için belirtiler psikolojik değişiyorkızlar bat a 5 gun onceden early preductor testı yaptım sonuc negatıftı. acaba henuz erkenmı yaptım adete 1 gun kala tekrr denesemmı yada normal test felanmı denesem bılemedım :S bu ay ılk denememız bu arada bende oyle belırgın bır belırtıde yok zaten bu ay bı tuhaf oldum normalde reglden 1 hafta once sısen gogusşerım hala sısmedı bıle yumurtlama akıntılarımda olmadı delı olucagım :S bat 24 hazıran bu arada
bekledıgım ıcın olmuyor olabılır dımıCan
burdan takip ettiğime göre kimse o testi önermıyor. Başka bir markayı adet gününde dene canım büyük ihtimalle çıkar. Bu arada kafana taktığın için belirtiler psikolojik değişiyor
Benim ayni test ile adetimden 1 hafta once belli oldu. Istersen adet Gününde tekrar dene canimkızlar bat a 5 gun onceden early preductor testı yaptım sonuc negatıftı. acaba henuz erkenmı yaptım adete 1 gun kala tekrr denesemmı yada normal test felanmı denesem bılemedım :S bu ay ılk denememız bu arada bende oyle belırgın bır belırtıde yok zaten bu ay bı tuhaf oldum normalde reglden 1 hafta once sısen gogusşerım hala sısmedı bıle yumurtlama akıntılarımda olmadı delı olucagım :S bat 24 hazıran bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?