Merhaba arkadaşlar biz eşimle 3 yıllık evliyiz yaşımız küçük olduğu için ( benim 24 eşim 26 şu an ) ☺ çocuk düşünmedik hemen herneyse eşim çocuk isteyince onu kıramadım ve Kasım’da planlamamızı yapmıştık o kadar emindik ki olacağından ovülasyon günlerini değerlendirdik ama bir stres bir stres oldu mu acaba diye ? Her gün araştırmalar internette erken hamilelik belirtileri ve kadınlar kulübü yorumlarını aşındırdım resmen neyse Aralık adet günüm geldi çattı o da ne kırmızılar :) çoook şaşırdım hemen bebiş oluverir sanmıştım oysaki... Aralık - Ocak periyodunda da olmadı artık düşünmeye başladık bi sorun mu var diye ... sonra bi sonraki ay aramızda bebek muhabbeti bile geçmiyor du en son 28 Ocak’ta adet oldum daha sonra spora filan başladım yani o derece kafamdan silmişim daha sonra adetimi beklerken 28 şubatta adet olmadım bazen adet düzensizliğim oluyor diye umursamadım sonra 2 Mart 2019 da test aldım negatif çıktı umursamadım 2 saat sonra testte yok denecek kadar silik bir çizgi gördüm camın önüne ışığa gittim bakıyorum bakıyorum var orda bi çizgi eşim göremedi bile çizgi yok dedi hem 5 dakikadan sonra çıkan cızgıler olumsuz diye okudum hep ben sonra eşim ertesi gün bir test daha aldı negatif hımmm dedim hamile değilim sonra ne yaptım 7 Mart 2019 persembe lazer randevuma gittim hemde genital ertesi gün 8 Mart 2019 Cuma iş yerinde bir sancı girdi kasıklarıma 7 saniye sürdü ama daha önce tanımadığım bir sancı hala adet olucam ondan herhalde diye düşünürken iş çıkışı test aldım tekrar ve anında iki çizgi hemen eşimi aradım hastaneye koştuk doktor kese yok dediah dedim idrar test yanlış kesin eşimi de boşuna heveslendirdim dedim sonra beta hcg yaptırdım 133 çıktı doktor hamilesin 2 haftalık ama adet tarihinle uyuşmuyor dedi geç döllenme olmuş olabilir başka olumsuzlukta olabilir ama pozitif düşün dedi testi 2 gün sonra tekrarla dedi bugün tekrar kan verdim kan sonucum 540 çıktı büyüyor minik en önemli belirtiler - vücut ısısı artışı eşim sen geceleri neden terliyorsun bu kadar demişti daha hamileliği öğrenmeden - gece uykudan uyanma ve çok korkunç kabus gördüm sabaha kadar uyuyamadım - adet olacakmışım gibi sancı ama benzemiyor kramp gibi sancılar - gözümün önünde pul pul hayali noktalar - ağız kuruluğu bol su içme ihtiyacı - burun akıntısı ve grip * göğüslerimde silikon varmış gibi dolgunluk ve hassasiyet en önemlisi göğüs uçlarımda daha önce hiç görmediğim damarlar çoook uyuma isteği ve gerçekten ağlamak durduk yere ağlamak yani en ufak bir seye göz yaşım pıt Meyve yemeyen ben sulu sulu portakal yemek için gece 12 de kalkmıştım bebişten haberim yoktu tabiiii benim belirtilerim bunlar inşallah yardımcı olmuştur
Eklentiler
Son düzenleme: