Hic karsilasmadim kullananlarin bi kismi erken adet gormus galiba e nabizdan sonuclar gorunuyo demiben yaptırdığımda hep aynı gün aldım ama belki sağlık ocağı geç veriyodur, etkilemiş olabilir canım topiklere baktın mı kürü uygulayanlarda durum neymiş?
Baska yapmadim test ama kistten de korkuyom yaGörünüyo olması lazım, yakındaysa sağlık ocağı gidip sorabilirsin bence yüksek ihtimalle cıkmıstır. İDrar testi başka yaptın mı?
Malesefff benjm adetim geldiGörünüyo olması lazım, yakındaysa sağlık ocağı gidip sorabilirsin bence yüksek ihtimalle cıkmıstır. İDrar testi başka yaptın mı?
ben de erken gebelik testinde negatif gördüm az önce. Bu ay incir kürü , hayıt ve çakşır suyu kullanıcam umarım işe yarar.hakkımızda hayırlısı olsunMalesefff benjm adetim geldi
Sen ne yaptin canim test yaotin miben de erken gebelik testinde negatif gördüm az önce. Bu ay incir kürü , hayıt ve çakşır suyu kullanıcam umarım işe yarar.hakkımızda hayırlısı olsun
Bidaha yapmadım canım açıkçası negatif çıkıcak diye. Ümidim kalmadı bu aydanSen ne yaptin canim test yaotin mi
Adetin gecti miBidaha yapmadım canım açıkçası negatif çıkıcak diye. Ümidim kalmadı bu aydan
Canim ne oldu durumun neBidaha yapmadım canım açıkçası negatif çıkıcak diye. Ümidim kalmadı bu aydan
Bende doktora gitmeyi planliyomAdet oldum dün canım , çarşamba doktora gidicem. Sende durumlar ne? Bu ay için ne planlıyosun?
Ne kadar gecokti adetin senin Ve bu ay kur kullanmjs miydinAdet oldum dün canım , çarşamba doktora gidicem. Sende durumlar ne? Bu ay için ne planlıyosun?
2 gün erken oldum ama klomen kullandığım için yumurtam erken çatladı diyedir. Kür kullanmamıştım. Bu ay hayıt suyu kullanıyorum sabahları, akşamları da havuç suyu içiyoruz. Sabahları zeytinyağında beklemiş 1 incir yiyoruz bide inofolic combiye başladım bugün. Allahım artık nasip etsin etrafımdaki hamilelik haberlerinden cok etkilenmeye başladımNe kadar gecokti adetin senin Ve bu ay kur kullanmjs miydin
Bende Malesefff ne kadar dir evkisin2 gün erken oldum ama klomen kullandığım için yumurtam erken çatladı diyedir. Kür kullanmamıştım. Bu ay hayıt suyu kullanıyorum sabahları, akşamları da havuç suyu içiyoruz. Sabahları zeytinyağında beklemiş 1 incir yiyoruz bide inofolic combiye başladım bugün. Allahım artık nasip etsin etrafımdaki hamilelik haberlerinden cok etkilenmeye başladım
Bende 1 yil olmazk uzere bende hormonlar normal sadece e2 dusuk3 yıl biticek ekimdeDün kontrole gittim pcos sebebiyle hormon dengesizliğim var. Lh 9, fsh 4,5 :/ lh’ı düşürmen lazım dedi kilo vermeye çalısıyorum sende durumlar nasıl?
E2yi yükseltmek için bişey kullanıyo musun ?Bende 1 yil olmazk uzere bende hormonlar normal sadece e2 dusuk
Aslan pencesi cayi iciyon ama bidaha hormonlara baktirmam lazim. Ise yaramis ni diyeE2yi yükseltmek için bişey kullanıyo musun ?
Bende baktırcam adetin 3. Günü. İnşallah adet olmayızda gerek kalmazAslan pencesi cayi iciyon ama bidaha hormonlara baktirmam lazim. Ise yaramis ni diye
Insallah canimBende baktırcam adetin 3. Günü. İnşallah adet olmayızda gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?