• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Idrar testinde sonrada silik cizgi cikmasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben yaptırdığımda hep aynı gün aldım ama belki sağlık ocağı geç veriyodur, etkilemiş olabilir canım topiklere baktın mı kürü uygulayanlarda durum neymiş?
Hic karsilasmadim kullananlarin bi kismi erken adet gormus galiba e nabizdan sonuclar gorunuyo demi

Görünüyo olması lazım, yakındaysa sağlık ocağı gidip sorabilirsin bence yüksek ihtimalle cıkmıstır. İDrar testi başka yaptın mı?

Ne kadar gecokti adetin senin Ve bu ay kur kullanmjs miydin
2 gün erken oldum ama klomen kullandığım için yumurtam erken çatladı diyedir. Kür kullanmamıştım. Bu ay hayıt suyu kullanıyorum sabahları, akşamları da havuç suyu içiyoruz. Sabahları zeytinyağında beklemiş 1 incir yiyoruz bide inofolic combiye başladım bugün. Allahım artık nasip etsin etrafımdaki hamilelik haberlerinden cok etkilenmeye başladım :(

2 gün erken oldum ama klomen kullandığım için yumurtam erken çatladı diyedir. Kür kullanmamıştım. Bu ay hayıt suyu kullanıyorum sabahları, akşamları da havuç suyu içiyoruz. Sabahları zeytinyağında beklemiş 1 incir yiyoruz bide inofolic combiye başladım bugün. Allahım artık nasip etsin etrafımdaki hamilelik haberlerinden cok etkilenmeye başladım :KK43:
Bende Malesefff ne kadar dir evkisin

3 yıl biticek ekimde🙏🏼 Dün kontrole gittim pcos sebebiyle hormon dengesizliğim var. Lh 9, fsh 4,5 :/ lh’ı düşürmen lazım dedi kilo vermeye çalısıyorum :( sende durumlar nasıl?

3 yıl biticek ekimde🙏🏼 Dün kontrole gittim pcos sebebiyle hormon dengesizliğim var. Lh 9, fsh 4,5 :/ lh’ı düşürmen lazım dedi kilo vermeye çalısıyorum :KK43: sende durumlar nasıl?
Bende 1 yil olmazk uzere bende hormonlar normal sadece e2 dusuk

Back