Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi yüklermisinKafam karışık reglim gecijti iki gün dun test yaptim negatiftk bir saat sonra baktim cok silik biz cizgi cikmis bugun tekrar yaptim negatif
Testi atın buraya ona göre yorumlayalımKafam karışık reglim gecijti iki gün dun test yaptim negatiftk bir saat sonra baktim cok silik biz cizgi cikmis bugun tekrar yaptim negatif
bende aynısını yaşadım testlerimin markaları farklıydı, ilkinde negatif çıktı yarım saat sonra gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm, bu gün ikinci testimi yaptım ama malesef negatifKafam karışık reglim gecijti iki gün dun test yaptim negatiftk bir saat sonra baktim cok silik biz cizgi cikmis bugun tekrar yaptim negatif
Kafam karışık reglim gecijti iki gün dun test yaptim negatiftk bir saat sonra baktim cok silik biz cizgi cikmis bugun tekrar yaptim negatif
Sonuç yok mu bebisbende aynısını yaşadım testlerimin markaları farklıydı, ilkinde negatif çıktı yarım saat sonra gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm, bu gün ikinci testimi yaptım ama malesef negatif
Tamam canom fotoyu atamiyom tel den dolayı bulanik cikiyo anlasilmiyoResmini atarmisin bakalım
On dk sonrası önemsiz canım öyle olsa ben 50 kere hamileydim ona bakarsam testin on dk önemli bir saat iki saat iki gün sonrasında çıkan çizgi kuruma çizgisi gecikmesinim 7 gün sonra yap sabah istersen
Sonuç yok mu bebis
Bence hamile değilsiniz kuruma çizgisi gibi
Gölge var ama ikincide öıkmadı onun markası farklıydı 6sı adet tarihim daha bilmiyorum ana yok sanırım
Bu marka testin yalancı pozitiflik verdigini çok okudum burda. Başka marka testle tekrarlayın bence
İnsallah vardir canim ben dayanamasim bugun kan verdim sağlık ocağında acaba ordaki sonuclar e nabiza dusuyo muGölge var ama ikincide öıkmadı onun markası farklıydı 6sı adet tarihim daha bilmiyorum ana yok sanırım
Benim adetimi 5 gun gecti 3 gun once idrar testi yapmistim negatif cikmjsti hala adet olmadom ama gaz cok rahatsiz ediyo halen supheleniuom bilmiyom kafam karisik senin gecti mi adetinCanım benimde durumum aynı suan. Var mı gelişme sonucun cıktı mı? İnşallah hamileyizfir![]()
Ben dun saglik ocaginda kan verdim carsamba gunu sonuclar cikcak dedi iki sonra mi cikiyo normalde sonuclar bide ben bu ay bak tarcin corekotu kullanmistim onun etkisi olabilir mi acaba ya adetin gecikmesihenüz geçmedi canım aynı sorun bende de var. Yumurtlamadan beri sol yumurtalığımda ağrı var. Klomen kullandım bu ay, günde 3 tane. Erken yumurtladım. Bugün yumurtlamanın 12. günü adetim normal zamanında olursa 1 hafta var. Ama pco var emin değilim. Sen bidaha mı test yapsanki