Idrar testinde silik çizgi

hilalyunus3mre

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
161
115
18
32
Adeti me 7 gün var otururken başım dönüyor ve tansiyonum bir kaç gündür düşük test yaptım silik çizgi çıktı erken mi yaptım acaba çıkma ihtimali var mi umutlanmak ıstemiyorm

Adeti me 7 gün var otururken başım dönüyor ve tansiyonum bir kaç gündür düşük test yaptım silik çizgi çıktı erken mi yaptım acaba çıkma ihtimali var mi umutlanmak ıstemiyorm
Muhtemelen hamilesin.ama.tam.sonuc.icin kan testi ver canim.hayirlisi.olsun

Hayırlısı olsun hamilesin bence ama bıldıgım kadarıyla boş gebelıkte olabılırmıs yanı kese oluyo ama bebıs olmuyo ınsallah hamişsindir

Aynen doktor da söyledi. Hayırlısı olsun artık nasip❤

Silik çizgi hemen mi çıktı? Yoksa saatler sonra mı? İdrar testinin resmini yükleyebilir misin rica etsem? Ayrıca hamileliğn için de kutluyorum Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH

Silik çizgi hemen mi çıktı? Yoksa saatler sonra mı? İdrar testinin resmini yükleyebilir misin rica etsem? Ayrıca hamileliğn için de kutluyorum Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH
3 dk içinde çıktı 6 aydır test yapi yorum o çizgiyi hiç görmedim pazartesi kan verdim değerler yüksek yarın yine vercem adet gecikmesi olmadığı için kesin demiyor doktor inşallah olur

Kan değerim 621.60 çıktı bugün adetime 2 gün var umutlanmak ıstemiyorm sizce normal mi gecikme olmadan bu değer

Ne güzel işte yaa bide üzgün surat koymuşsun sevinsene :)
Demekki erken yumurtan çatlamış ondan böyle değer. İnşaALLAH 2gün sonra tekrarlarsın artışına bakarsın. Üzülme sevin

Ne güzel işte yaa bide üzgün surat koymuşsun sevinsene :)
Demekki erken yumurtan çatlamış ondan böyle değer. İnşaALLAH 2gün sonra tekrarlarsın artışına bakarsın. Üzülme sevin
Kesin olduğunu bilsem dünyalar benim olur ama erken sevinç yaşamak istemiyorm inşallah hayırlısı ile olur

Merhaba Arkadaşlar Bat a 2 gün var. Bu Sabah yaptım bu testi ve sanki silik bi çizgi varmış gibi geldi bana. Yorumlayacak birileri varsa çok sevinirim. Ve pembe akıntım oldu bugün ve 2 gün önce. Heyecanlandım çok nedir sizce durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…