Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar gebelik istiyoruz . 3 gün önce idrar testinde ikinci cizgi silik çıktı. Beta 3.73 3 gündür sabah ilk idrarla hep silik cizgi gördüm . Bugün tekrar beta da 3.36 çıktı aynı durumu yaşayan var mı?
İki farklı markadan yaptım biri productor. mart 27 de adetim 3 gün sürdü normalde 7 gün. Kanamam çok azdı yerlesme kanamasi olabilirmi diye idrar testi sonrasında kan testi verdim
Maalesef canım resmini çekmedim 2 markadan farklı günlerde ve ilk idrar ile yaptım hepsinde ikinci cizgi silik çıktı. Beta 3.73 çıkınca yükselebilir diye okumuştum ama 3.36 çıktı anlamadım
Maalesef canım resmini çekmedim 2 markadan farklı günlerde ve ilk idrar ile yaptım hepsinde ikinci cizgi silik çıktı. Beta 3.73 çıkınca yükselebilir diye okumuştum ama 3.36 çıktı anlamadım