• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testinde silik cikmasi icin b-hcg kac olmali

nil_alp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
762
86
98
Bazi idrar testlerinde 5 in ustunu ölçer dio bazisinda 20. Benim en son silik cizgi gordugum testte 20 ve üstü yaziodu. Simdi o zaman benim b-hcg degerim 20li bisi mi oluo ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazi idrar testlerinde 5 in ustunu ölçer dio bazisinda 20. Benim en son silik cizgi gordugum testte 20 ve üstü yaziodu. Simdi o zaman benim b-hcg degerim 20li bisi mi oluo ki

idrar testinde silik de olsa hamilelik çıktıysa bence kan testi yaptırmanın ve doktora görünmenin zamanı gelmiştir canım. kan da daha net ortaya çıkar, kaç haftalık olduğu falan...

Saatler sonra silik çıkmıştı benim.ertesi gün 23 tü bhcg. :nazar:

bende 4 tane yaptım adet olacağım gündü hepsi silik çıktı muayene oldum dr yumurtlama var ama genede bekleyeli 2 gün snra geri gel dedi kan teti yaptı hcg değerim 142,8 çıktı gebesin dendi çok yeniymiş bugünde giitim kan verdim 666 çıktı hcg =)

Benimde idrar twstim silik ama karsidan bakinca bile belli oluo kan testi yaptırdım sonuc akşamüstü cikcak ins benimde güzel bi deger cikar ya

Bende aranıza yeni katıldım :-) benimde 5 gün gecikme oldu dün evde test yaptım silik cizgi çıktı 5 dk sonra ilk defa 2. Çizgiyi gördüm Silikde olsa :-( ama kanda çıkmaz da üzülürüm diye korkuyorum :-( burda okudum silik çıkıp hamile olanlar var olmayanlarda var :-( benim gibi olanların yorumlarını bekliyorum

Back