Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Idrar testinde silik cikmasi icin b-hcg kac olmali
Bazi idrar testlerinde 5 in ustunu ölçer dio bazisinda 20. Benim en son silik cizgi gordugum testte 20 ve üstü yaziodu. Simdi o zaman benim b-hcg degerim 20li bisi mi oluo ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazi idrar testlerinde 5 in ustunu ölçer dio bazisinda 20. Benim en son silik cizgi gordugum testte 20 ve üstü yaziodu. Simdi o zaman benim b-hcg degerim 20li bisi mi oluo ki
idrar testinde silik de olsa hamilelik çıktıysa bence kan testi yaptırmanın ve doktora görünmenin zamanı gelmiştir canım. kan da daha net ortaya çıkar, kaç haftalık olduğu falan...
bende 4 tane yaptım adet olacağım gündü hepsi silik çıktı muayene oldum dr yumurtlama var ama genede bekleyeli 2 gün snra geri gel dedi kan teti yaptı hcg değerim 142,8 çıktı gebesin dendi çok yeniymiş bugünde giitim kan verdim 666 çıktı hcg =)
Bende aranıza yeni katıldım benimde 5 gün gecikme oldu dün evde test yaptım silik cizgi çıktı 5 dk sonra ilk defa 2. Çizgiyi gördüm Silikde olsa :-( ama kanda çıkmaz da üzülürüm diye korkuyorum :-( burda okudum silik çıkıp hamile olanlar var olmayanlarda var :-( benim gibi olanların yorumlarını bekliyorum