İdrar testinde negatif olup kan da hamile olanlar war mı

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
35
Mrb arkadaşlar hamilelik belirtilerim war ama adet günümden önce test yaptım yok hafta sonu girdiği için kan testi yaptırmadım böle olan war mı umutlanayım mı..?

Gebelik testi idrar da negatif olup,kan tahlili nde ikiz lere hamile olugumu ogrendim...

Gebelik testi idrar da negatif olup,kan tahlili nde ikiz lere hamile olugumu ogrendim...
Testi ne zaman yapmistiniz acaba? Benim de adetim 5 gün gecikti aşırı derecede göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var idrar testi negatif çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı acaba

Testi ne zaman yapmistiniz acaba? Benim de adetim 5 gün gecikti aşırı derecede göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var idrar testi negatif çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı acaba
Benim öyle oldu idrar negatif ertesi gün kan verdim pozitif çıktı (adetim gecikmemişti kan değerimde 141.7)

Yaa ikizlerde değer nasıl oluyor? Benim ilk ölçüm dün yapıldı 141 bugün tekrar doktorda yaptırdım 293 ikiz olma olasılığı var mı acaba

Merhaba
Konu eski ama belki cevap veren olur ben ağustos ayında kimyasal geçirdim bu ay adetim 3 gün geçti dün akşam test yaptım negatif çıktı siz nasıl olmuştu bana yardımcı olacak birileri varmı daha önce gecikme hiç yaşamamıştım

Merhaba
Konu eski ama belki cevap veren olur ben ağustos ayında kimyasal geçirdim bu ay adetim 3 gün geçti dün akşam test yaptım negatif çıktı siz nasıl olmuştu bana yardımcı olacak birileri varmı daha önce gecikme hiç yaşamamıştım
Cnm kan tahlili yap varsa çıkar orda bazen evde yapılan testler yanıltıyo

X