• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde kacinci gunde cift cizgi cikar

kikomom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
5
0
36
38
ben grupta yeniyim arkadaslar. ne guzel bir platform herkez birbirine yardimci oluyor. banada yardim edin nolur. ben gecen ay yumurtlama gunumu hesaplayarak iki gun arayla esimle 3 kez denedik. ihtimallerin yuksek oldugu gunlerde. ve ardindan sabirsizca beklemeler basladi 5 gun once normal gunumde hissettigim belirtilerim oldu fakat rahatsizlamadim. iki gun belirtilerim surdu ve gecti ben 2. 3. gun gecikmelerimde iki ayri marka gebelik testindede negatif cikti doktora gittim kan testi yapmadī
henuz erken bir hafta sonra gel dedi. bugun 5. gunum ve hala rahatsizlamadim. dayanamadim ve bugunde test alip yaptim cokk umutluydum fakat tek cizgi cikti. artik bu ay umidi kesmelimiyim yoksa cokmu acele ediyorum. burada okudugum kadariyla silikte olsa cikiyormus ama bende yok. birde her ay duzenli olurdum bu ay sekmeler yasiyorum. sizce ufakta olsa bir umudum varmi yoksa bu saatten sonra kesinmidir olmadigim. :KK61:

Canım normal şartlarda beklenen adet tarihinde silikte olsa çıkar idrarda ama geç döllenme olmuşsa hemen çıkmayabilir.bence sen doktoru dinle bir hafta daha sabret.eger adetin gelmezse kan testi yaptır mutlaka,en garanti yöntem o çünkü.bi hamilelik varsa kan testinde mutlaka çıkar.insallah hamilesindir,allah gönlüne göre versin :)

Back