idrar testinde hayali cizgiiii yardimm lutfennn

Demekki çatlamış 10 gün erken zaten ben de dün hayalet çizgi gördüm çatlamadan sonra 8.gün kan verdim 5.77 çıktı pazartesi kan vercem artması tek temennim senin de netleşir bence pazartesi kan verirsin

Demekki çatlamış 10 gün erken zaten ben de dün hayalet çizgi gördüm çatlamadan sonra 8.gün kan verdim 5.77 çıktı pazartesi kan vercem artması tek temennim senin de netleşir bence pazartesi kan verirsin
Testinizin resmini atar mısınız çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza da alırsınız

Testinizin resmini atar mısınız çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza da alırsınız
Teşekkür ederim canım benim inşallah vardır benim köye geldim bi kaç günlüğüne de şuan yanımda değil testim ama zaten çok hafif belli oluyodu kamerada da çıkmaz diye düşünüyorum

Teşekkür ederim canım benim inşallah vardır benim köye geldim bi kaç günlüğüne de şuan yanımda değil testim ama zaten çok hafif belli oluyodu kamerada da çıkmaz diye düşünüyorum
Benim testim ilk yaptığımda negatifti 10 dakika geçince kaldırdım çekmeceye gün içinde misafirler falan yoğun geçti akşam aklıma geldi baktım böyle olmuş kaç saatte böyle oldu bilmiyorum ama rüyamda kendimi hamile gördüm düşünerek uyudum ondan sanırım

Kuruma çizgis de olabilir o zaman Bir daha test yap sabah ilk idrarla 10 dk içinde çizgi çıkarsa var demektir bence birdaha test yap bakalım ne olcak sonuç

Canım belli oldu mu sonuç
Pazartesi kan verdim sonuç negatif çıktı dün öğlen iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm adet oldum zannettim akşam pedime baktım 2 damla kahverengi leke var başka dünden beri hiçbir şey yok bu durumu nasıl yorumlamam lazım bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-20-10-21-24-860_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 37
Canım belki de geç döllenmedir bekle bir hafta ondan sonra tekrar kan ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…