-
- Konu Sahibi Cileklipasta91
Demekki çatlamışBenim durum biraz karışık aslında. Benim adetim 14 gün geçti. Ben 4 gün geçtiğinde doktora gittim 22 mm boyunda çatlamamış bir yumurta olduğunu söyledi. 5 aralıkta doktora gitmiştim. 14 ünde yaptım testi. Yani varsa bile 9 yada 10 gün geçmiş oluyor çatlama gününün üzerinden. Biraz dedim ama baya karışık
Testinizin resmini atar mısınızDemekki çatlamış10 gün erken zaten ben de dün hayalet çizgi gördüm çatlamadan sonra 8.gün kan verdim 5.77 çıktı pazartesi kan vercem artması tek temennim senin de netleşir bence pazartesi kan verirsin
Teşekkür ederim canım benim inşallah vardır benimTestinizin resmini atar mısınızçok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza da alırsınız
İnşallah seninde vardır da Rabbim sağlıkla almayı nasip ederTestinizin resmini atar mısınızçok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza da alırsınız
Benim testim ilk yaptığımda negatifti 10 dakika geçince kaldırdım çekmeceye gün içinde misafirler falan yoğun geçti akşam aklıma geldi baktım böyle olmuş kaç saatte böyle oldu bilmiyorum ama rüyamda kendimi hamile gördüm düşünerek uyudum ondan sanırımTeşekkür ederim canım benim inşallah vardır benimköye geldim bi kaç günlüğüne de şuan yanımda değil testim ama zaten çok hafif belli oluyodu kamerada da çıkmaz diye düşünüyorum
Amin inşallahİnşallah seninde vardır da Rabbim sağlıkla almayı nasip eder
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım benim inşallah vardır benimköye geldim bi kaç günlüğüne de şuan yanımda değil testim ama zaten çok hafif belli oluyodu kamerada da çıkmaz diye düşünüyorum
En kısa zamanda testi tekrarlayacağımKuruma çizgis de olabilir o zaman Bir daha test yap sabah ilk idrarla 10 dk içinde çizgi çıkarsa var demektir bence birdaha test yap bakalım ne olcak sonuç
Hastaneye gidiyorum en garanti sonucu orda alacağım sanırımKuruma çizgis de olabilir o zaman Bir daha test yap sabah ilk idrarla 10 dk içinde çizgi çıkarsa var demektir bence birdaha test yap bakalım ne olcak sonuç
Canım belli oldu mu sonuçHastaneye gidiyorum en garanti sonucu orda alacağım sanırım
Pazartesi kan verdim sonuç negatif çıktı dün öğlen iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm adet oldum zannettim akşam pedime baktım 2 damla kahverengi leke var başka dünden beri hiçbir şey yok bu durumu nasıl yorumlamam lazım bilmiyorumCanım belli oldu mu sonuç
Canım belki de geç döllenmedir bekle bir hafta ondan sonra tekrar kan ver istersenPazartesi kan verdim sonuç negatif çıktı dün öğlen iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm adet oldum zannettim akşam pedime baktım 2 damla kahverengi leke var başka dünden beri hiçbir şey yok bu durumu nasıl yorumlamam lazım bilmiyorum
Öyle yapacağım bakalım cumartesi tanışma yıl dönümümüz o gün idrar testi yapsam varsa silik de olsa çıkmaz mı ki acabaCanım belki de geç döllenmedir bekle bir hafta ondan sonra tekrar kan ver istersen
Denemeden bilemeyiz gülümÖyle yapacağım bakalım cumartesi tanışma yıl dönümümüz o gün idrar testi yapsam varsa silik de olsa çıkmaz mı ki acaba
O zaman cumartesi sabah deneyeyimDenemeden bilemeyiz gülümdene bakalım