Testin fotoğrafını yükler misiniz
Testin fotoğrafını yükler misiniz
Burda daha yeniyim o yuzden biraz zorluk cekiyorum acaba resmi doru yukledimmi sizde gorunuyormuTestin fotoğrafını yükler misiniz
Çok çok silik hayali bir çizgi var gibi bence yarın bir kan verin inşallah vardır
In se Allah ama kan vermeye korkuyorum yine çikmaz diyeÇok çok silik hayali bir çizgi var gibi bence yarın bir kan verin inşallah vardır
Ne zamandır deniyorsunuz ?In se Allah ama kan vermeye korkuyorum yine çikmaz diye
1 yil 3 aydir evliyim evlendikden 2 ay sonra denemelere basladik ama olmadiNe zamandır deniyorsunuz ?
Ya ne güzel yazdin evet ilk 5 dakika icerisinde cikdi kurudukca daha belirgin oldu 2 gun daha bekleyip oyle kan vercem yarin adet gunum in se Allah olmamcanım pozitif görünüyor :) hele de ilk 5 dkda çıktıysa hemen kan ver, iyi düşün iyi olsun, ben buradayım diyor size :)
aminn canım inşallah :)Ya ne güzel yazdin evet ilk 5 dakika icerisinde cikdi kurudukca daha belirgin oldu 2 gun daha bekleyip oyle kan vercem yarin adet gunum in se Allah olmam
Kan verin mutlakaGercekdenmi ben daha adet olmadim bu gun mide bulantim bas donmem falan vardi kac gundur bel ve sol kasigimda agri var acaba hamilelik belirtisimi sende nee gibi belirtiler var bise testi ne zaman yapmisdin
Cikmaz diye korkuyorumKan verin mutlaka
Hamile misiniz acaba ? Benimde yumurtam 24 mm deSelam kizlar ben martin 2 si ultrasona gitmisdim doktor 24 mm yumurtan var dedi sonra kendi doktorum cok guzel buyumus catlar dedi bana ilac falan yazdi ama 1 gun ice bildim sonrasinda hasta olduğum ucun ilac alamadim neyse sadece ayin 2 si esimle iliskimiz oldu uzerinden 12 gun kecdi 2 gun once tesr yapmisdim hayalet cozgi cikdi ilk 5 dakikada sonra kurudukca daha belirgin oldu bu gun yine test yapdim yine zorla gorunen bi cizgi cikti yani hamile ola bilirmiyim 24 mm yumurta catlarmi ve sadece 1 gun ilskim oldu eyer hamileysem 3 cu testi ne zaman yapmaliyim yani ne zamana koyulasir lutfen yardimci olun
Canim yeni post acdim onu okurmusun oraya yazdim ne oldugunuHamile misiniz acaba ? Benimde yumurtam 24 mm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?