idrar testinde çok silikte olsa 2. çizgi çıktı gibi??

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
günaydın arkadaşlar.benim adetime 6 gün var daha ama az da olsa kasıklarım sanki içim sallanıyomuş gibi ağrıyo ve dünden beri midem bulanıyo.bu sabah ilk idrarımla test yaptım,2. çizgi çok hafif belirdi,sonra kuruyunca biraz azaldı ama yine hafif vardı.ya da görmek istiyodum:):)acaba doğru olma ihtimali varmıdır???

Olabilir tabi canim bence kan testini de yaptirip bi doktora gorun insallah Hayirli haberlerin gelir bize AMIN

benimde çok silik çıkmıştı ama gecikmeden 2 gün sonraydı, 6gün kala çıkar mı bilmiyorum. silik çıkmışsa bile vardır diye biliyorum. hayırlısı olsun:)

Merhaba

eğer idrar testinde ikinci ç,zg, hafif belirgin olduysa mutlaka vardır gebelik ama senin hiç günün geçmemiş bu kadar erken idrar testinde
belli olmaz diye biliyorum benim 2 gün geçmişti idrar testinde çıktı
ama eğer çok emin olmak istiyorsan kan testi yaptır en erken kan testinde belli olur

zaten ben de ona şaşırdım,6 gün varken çıkanını görmedim ben,ama çok silik olarak gördüm yani.acaba kan testi için 2-3 gün bekelsem mi,ya değilse diye daha çok stres oldum şimdi.hayırlısı bakalım,ama mutlaka önce eşime,sonra size söyliycem olursa:):)

şimdi arkadaşıma gösterdim bence yok kadar silik dedi,bence değil dedi moralimi bozdu.ben de şimdi sağlık ocağında kan verdim,yarın alıcam sonucunu.6 gün kala zaten net çıkm asını da bekleyemezdim yani dimi?

merhabalar,bende adetimden 1 hafta önce kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.öyleki adetimi 1 gün geçmişti anca idrarda silik şekilde 2.çizgiyi görmüştüm.önemli olan kan değerlerinin katlanarak yükselmesi.bugün inşallah sonucun yüksek çıkar.2 gün sonra tekrarlaman gerekiyor.2 katı falan çıkması gerekiyo.Allah ım inşallah senide anne yapar canım.diğer anne olmak isteyen kardeşlerim gibi.

hayırlısı olsun çok sevindim :), sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

canım mrb benimde çok silikti hatta fotosunuda paylaştım inanamadım hayal mi görüyorum dedim ve adete 3 - 4 gün kala yaptım ertesi gün kan baktırdım ve 115.0 çıktı yani hamilemişim ve 2 gün sonra tekrar yapıldı test 364.48 çıktı ve doktorum çok iyi dedi sakın umutsuzluğa kapılma bak bu adet günümde çıkaan test sonucu dur şimdi diğerinide eklicem

Son düzenleme:
------------------------------------

Eklentiler

• $test.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 33.725
Son düzenleme:

Eki Görüntüle 387739 canım buda 3-4 gün kala

Eki Görüntüle 387740
buda erken yaptığım test

bende 2 gün gecikmede idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı.
5.gün gecikmede yaptım tekrar çok silik çizgi çıktı ve hamileymişim. gebelik olmadıgı zaman negatif çıkıyo kaç aydır yapıyodum silik çizgiyi 1 defa gördüm ondada hamileymişim. eğer silik çıktıysa hamilesindir.

resimde görünen çizgilere göre hamilesin bence. ben adet günümden bir gün önce yaptım hiç çizgi çıkmadı gecikmeden 1 gün sonra çok çok silik hatta ışıkta bakmadan görünmeyen bir çizgi çıktı. şu an ise 30 haftalık hamileyim

hayırlı olsun canım inşallah çok güzel bir hamilelik geçirir bebeşinizi kucağına alırsın... belirtilerin varmıyıd peki bel ağrısı kasık ağrısı gibi?

Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım dayanamadım test yaptım negatif cikti yani 2. Çizgi hiç yoktu acayip moralim bozuldu olsa silik bile çıkardı diyorum kendime erken mı yaptım acaba kızlar ne zaman tekrarliyim testi?

bence 1-2 gün bekle benim 3 gün gecikmişti testte çıkmamıştı 5. gündeki test te çıktı ilk çok silikti hatta inanamayıp 2 tane daha yapmıştım daha sonra kan testi yaptırdım, beklemek istemiyorsan kan testi yaptır bence 20 dakikada sonucu çıkıyor, kesin cevabı öğrenirsin beklemek çok geriyordu beni :)))

Kizlar bende yaptim 2 cizgi cok hafif cikti anneme gosterdim diyor ki onun kirmizi olmasi lazim teste zaten 2 cizgi var onlarin kirmizilasmasi lazim falan hamile olabilirmiyim acaba?

galaxsy s 4

Kizlar bi doktorun sitesine baktim diyor ki 2 cizgi silik ise supheli gebelik fakat hamile oldugunuzun gostergesidir erken yapilmis testtir 2 ila 3 gun sonra tekrar yapin diyor hamilemiyim acaba kafam karisik ? :)

galaxsy s 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…