günaydın arkadaşlar.benim adetime 6 gün var daha ama az da olsa kasıklarım sanki içim sallanıyomuş gibi ağrıyo ve dünden beri midem bulanıyo.bu sabah ilk idrarımla test yaptım,2. çizgi çok hafif belirdi,sonra kuruyunca biraz azaldı ama yine hafif vardı.ya da görmek istiyodum:):)acaba doğru olma ihtimali varmıdır???
Merhaba
eğer idrar testinde ikinci ç,zg, hafif belirgin olduysa mutlaka vardır gebelik ama senin hiç günün geçmemiş bu kadar erken idrar testinde
belli olmaz diye biliyorum benim 2 gün geçmişti idrar testinde çıktı
ama eğer çok emin olmak istiyorsan kan testi yaptır en erken kan testinde belli olur
şimdi arkadaşıma gösterdim bence yok kadar silik dedi,bence değil dedi moralimi bozdu.ben de şimdi sağlık ocağında kan verdim,yarın alıcam sonucunu.6 gün kala zaten net çıkm asını da bekleyemezdim yani dimi?
merhabalar,bende adetimden 1 hafta önce kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.öyleki adetimi 1 gün geçmişti anca idrarda silik şekilde 2.çizgiyi görmüştüm.önemli olan kan değerlerinin katlanarak yükselmesi.bugün inşallah sonucun yüksek çıkar.2 gün sonra tekrarlaman gerekiyor.2 katı falan çıkması gerekiyo.Allah ım inşallah senide anne yapar canım.diğer anne olmak isteyen kardeşlerim gibi.
günaydın arkadaşlar.benim adetime 6 gün var daha ama az da olsa kasıklarım sanki içim sallanıyomuş gibi ağrıyo ve dünden beri midem bulanıyo.bu sabah ilk idrarımla test yaptım,2. çizgi çok hafif belirdi,sonra kuruyunca biraz azaldı ama yine hafif vardı.ya da görmek istiyodum:):)acaba doğru olma ihtimali varmıdır???
canım mrb benimde çok silikti hatta fotosunuda paylaştım inanamadım hayal mi görüyorum dedim ve adete 3 - 4 gün kala yaptım ertesi gün kan baktırdım ve 115.0 çıktı yani hamilemişim ve 2 gün sonra tekrar yapıldı test 364.48 çıktı ve doktorum çok iyi dedi sakın umutsuzluğa kapılma bak bu adet günümde çıkaan test sonucu dur şimdi diğerinide eklicemEki Görüntüle 387734
canım mrb benimde çok silikti hatta fotosunuda paylaştım inanamadım hayal mi görüyorum dedim ve adete 3 - 4 gün kala yaptım ertesi gün kan baktırdım ve 115.0 çıktı yani hamilemişim ve 2 gün sonra tekrar yapıldı test 364.48 çıktı ve doktorum çok iyi dedi sakın umutsuzluğa kapılma bak bu adet günümde çıkaan test sonucu dur şimdi diğerinide eklicemEki Görüntüle 387734
Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım dayanamadım test yaptım negatif cikti yani 2. Çizgi hiç yoktu acayip moralim bozuldu olsa silik bile çıkardı diyorum kendime erken mı yaptım acaba kızlar ne zaman tekrarliyim testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?