• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testinde 2. cizgi beyaz cikti

Durutuna21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
315
236
53
Bugun sabah erken gebelik testi yaptım, ve anında 2. Çizgi beyaz olarak belirdi. Bugüne kadar yaptığım hiç bir testte böyle bişey görmemiştim. Negatif ise hiç birşey çıkmıyor. Bu niye böyle oldu acaba , daha çok yeni bir hamilelik olabilir mi acaba ?

Ayrıca midemde hafifi hafif bulanti var bir kaç gündür, acaba klimadan mi diyorum , adetimede daha var

Açık pembeyse (silik pembe) hamile olma ihtimaliniz var yoksa yoktur

Bugun sabah erken gebelik testi yaptım, ve anında 2. Çizgi beyaz olarak belirdi. Bugüne kadar yaptığım hiç bir testte böyle bişey görmemiştim. Negatif ise hiç birşey çıkmıyor. Bu niye böyle oldu acaba , daha çok yeni bir hamilelik olabilir mi acaba ?
Test arizali olabilir tekrar alip deneseniz daha iyi olmaz mi?

daha öncede bir ardasın testi beyaz cıkmıştı
arızalı demıştı herkes
mumkunse tekrarla testi inşallah vardır

Kızlar bende sabah yaptım bişe yoktu demin baktım silik bi çizgi oluşmuş ama adetimde başlıyor hafif hafif kanama var bi yardım edin

Eklentiler

• 1098354C-9123-4587-BC7D-D8BEC3F5B0D6.jpeg
    1098354C-9123-4587-BC7D-D8BEC3F5B0D6.jpeg
    135,2 KB · Görüntüleme: 568
Bir eczacı arkadaşıma sordum , olma ihtimali var dedi. Yeni olabilir o yuzden hcg daha yükselmedigi için renk vermemistir yada test bozuk olabilir dedi. 1 hafta sonra tekrar bir test yapsan daha doğru olur dedi , bakalım kısmet

Dediğin gibi belirmiş ama 5 dk sonrası sağlıklı değil. Istersen 1 - 2 gün sonra tekrar dene , daha doğru olur .
1 sene önce düşüğüm oldu zaten işin kötüsü yok sandım temizliğe daldım ya vardıysa da gene düşük olursa Off Allah ım koru varsa

1 sene önce düşüğüm oldu zaten işin kötüsü yok sandım temizliğe daldım ya vardıysa da gene düşük olursa Off Allah ım koru varsa
Ben de 2 kez kimyasal düşük yaptim. Istersen yarın bir kan testi yaptır. Kesin sonuç alırsın , ona göre de eğer varsa bir doktora gidersin.

normal 5 liralık gebelık testı al onlarda 5 gun oncesı bıle cıkıyo var sa onlarda gorunur

Ya bugün sağlık ocağında test yaptırdım, bu saat oldu belli olmadi 🤔
ne yaptınız acaba? ben de bugün test yaptım adetim düzensizdir pco var geçen ay 33.günde oldum bu ayda aynı şekilde olursa ayın 10 unda olmam gerekiyor.Benim göğüslerimde dolgunluk olmazdı bu ay oldu heveslendim sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi ama sizdeki gibi beyaz çizgi de oldu merak ettim inşallah hamilesinizdir.

ne yaptınız acaba? ben de bugün test yaptım adetim düzensizdir pco var geçen ay 33.günde oldum bu ayda aynı şekilde olursa ayın 10 unda olmam gerekiyor.Benim göğüslerimde dolgunluk olmazdı bu ay oldu heveslendim sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi ama sizdeki gibi beyaz çizgi de oldu merak ettim inşallah hamilesinizdir.
Sabah belli oldu , negatif cıktı. Ya anlamıyorum kimisinde aynı durum gebelik var oluyor, canim sıkıldı. Hayırlısı bakalım hakkımızda.

Back