• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testime bakarmısınız bozuk gibi geldi bana da

nil_alp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
762
86
98
arkadaşlar bundan 1 hafta önce adet oldum ama az geldi kanamam.ve geç de gelmişti test yapmıştım bişi çıkmadı. ama şimdi bulantı baş dönmesi vs. yaşayıp hastalanınca bi test yapayım deddim ve böyle çıktı.ama 2. çizgi kalın gibi bozuk olabilir mi şuan küçük bi yerdeyim hemen test bulamıyorum başka sorayım dedim size.

arkadaşlar bundan 1 hafta önce adet oldum ama az geldi kanamam.ve geç de gelmişti test yapmıştım bişi çıkmadı. ama şimdi bulantı baş dönmesi vs. yaşayıp hastalanınca bi test yapayım deddim ve böyle çıktı.ama 2. çizgi kalın gibi bozuk olabilir mi şuan küçük bi yerdeyim hemen test bulamıyorum başka sorayım dedim size.

İdrar testlerine servet yatirmis biri olarak hamilesin diyorum aliskanlik yapti dogum yapmama ragmen iki tane gecen test yaptim sonrada kendi kendime guldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yıldırımfatoş arkadaşım sende bendensin o zaman :D zira ben bi ara 50li kutularda almıştım toptan fiyatına...çok uğraşttık bizde ilk bebekte.bakalım ikinciyede pek ihtimal veremiyorum ama nasip tabi

yıldırımfatoş arkadaşım sende bendensin o zaman :D zira ben bi ara 50li kutularda almıştım toptan fiyatına...çok uğraşttık bizde ilk bebekte.bakalım ikinciyede pek ihtimal veremiyorum ama nasip tabi

Hamile kaldiktan sonra acisini cikartmak icin test yapiyodum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back