How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İdrar testime bakabilir misiniz

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
735
225
103
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Yarın adet günüm , test yaptım sanki silik bir çizgi var gibi , yanıltıyor olabilir mi acaba bu kadar silikse pozitif midir

Eklentiler

• IMG_20180330_173823.jpg
    IMG_20180330_173823.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 266
evet var gibi canım. çok yeniye benziyo inşallah vardır.belirtin var mı hiç şüphelendiğin Hoppa

evet var gibi canım. çok yeniye benziyo inşallah vardır.belirtin var mı hiç şüphelendiğin Hoppa

Belirti şöyle ; içim bayılıyor bir anda bulantı gibi,tansiyon düşmesi gibi. Olursa bu ikinci gebeligim olacak
İlkinde çok aşırı bulantım olmuştu ama 7. Haftadan sonra başlamıştı bulantı. Bu varsa eğer daha şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum bir de kasik ağrım var

Kızlar benim de reglime 4 gün var. İlişkimin üzerinde de 13 gün geçti. Erken gebelik testi yaptım aynı böyle silik çıktı. Dayanamayıp acile gittim. 19,2 çıktı betam. Ne diyorsunuz hamile olabilirmiyiz

Kızlar benim de reglime 4 gün var. İlişkimin üzerinde de 13 gün geçti. Erken gebelik testi yaptım aynı böyle silik çıktı. Dayanamayıp acile gittim. 19,2 çıktı betam. Ne diyorsunuz hamile olabilirmiyiz
Hamilesin canım ama çok yeni. İki günde bir tekrar kan testini. İki katına çıkarsa sıkıntı yok

Teşekkürler evet pazartesi tekrar kan vericem doktora da randevu aldım iki kan sonucunu götürücem bakalım neler olacak

Labaratuardan eşim aldı sonucu akşam, oradaki görevli tebrik etmiş 3 haftalık hamile olduğumu söylemiş ama bakalım doktor ne diyecek

Back