Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yardim edinn
hemen hastanenin yolunu tut bence en garantisi ben ard ada 3 kez yapmıstım anında cıkmıstı testteAma idrar silik cikip hamile olmayanlar oluyo ya öyleyseee
Sagol kuzum hamilesin sende dua et bana bizlere Allah herkesse hayırlisiyla nasip etsin aratmasin kimseye :)hemen hastanenin yolunu tut bence en garantisi ben ard ada 3 kez yapmıstım anında cıkmıstı testte
İnanki her gece bebek isteyenler için dua ediyorum , Rabbim evlatsız kimseleri bırakmasın inşallah. haberlerini bekliyorum hadi durma yerinde koş hastaneye :)Sagol kuzum hamilesin sende dua et bana bizlere Allah herkesse hayırlisiyla nasip etsin aratmasin kimseye :)
Haklisin bende inanamadm pek ama bakalm :)Hevesini kırmak istemem çünkü olmaya da bilir geçen hafta bende konu açtım aynı silik çıktı tekrar aldım denetim maalesef tek çizgi netti anlamadım tekrar bile denetim gene tek çizgi çıktı ve hala adet olmadım inş gönlünce olur kesin kan testi aslında ama işte
Ya ben dayanamayip farklı marka test yaptım ondada aynı çıktı silikHamilesin değerin de tahminen 30-50 arası :) Gidip kan testi yaptırabilirsin 2 gün sonra bir kan testi daha :)