Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayırlısı olsun canım, kan değerin yükselmezse kimyasal olabilir. Ama daha bata da var. Bence sabırla bekle ve Allah'tan hayırlısını iste çok kafana takma
Benim de böyle kuzum ya 4 tane gebelik testi yaptım hepsi ikinci çizgi seninki gibi çıktı ve bugün adetimin gecikmesinin 20.gunu ama dün kan testi yaptırdım ve sonuç 0.515 yani hamile değilim ama bütün belirtiler var goguslerim agriyo kasiklarim agriyo beyaz lekelenmem oluyo ama hamile değilim anlamadım hiç bişey
Selam kizlar ben daha yeniyim bugün geldim aranıza ve nolur yardim edin bana bugün adetimin gecikmesinin 20. Günü 8 temmuzda en son adet oldum ve sadece 3 gün sürdü adetim ondan sonra da hiç olmadım ve 4 defa gebelik testi yaptım hepsi de ikinci çizgileri silik cikiyo dun dE kan testi yaptırdım ve sonuç 0.515 yani hamile ama belirtiler de var anlamadım geç döllenme olabilir mi noluuuur yardım edin