Idrar testim negatif ama hala adet olmadim

Sen stres yapmışsın canım kendine akışına bırak olursun ben öyleyim kafama taktım mi gecikmem oluyo hakkında hayırlısı canım sen istiyomusun bebiş
Hayır düşünmüyoruz şimdilik ama bi korkmuyo da değilim hamileyimdir diye adet olduğum için ihtimal vermiyorum suanlik belirti de gostermiyorum zaten hamile olsaydım 7 8 haftalık olmuş olurdu ilişki yaşayalı 2 ay oldu nerdeyse eşim uzakta Çalışıyor maalesef

Allah yardımcın olsun canım

Yeni evlendim. Düğün günü akşam bitti adetim üç günlük gecikme var ilk geceden kalmış olabilir miyim test yapmalı miyim?

Canım merhaba bence belirtilerin strese dayalı çünkü olsa her türlü görürsün silik de olsa ben 6 test yaptım hepsi silik çıktı en son erken gebelik yaptım baya çizgisi belliydi ona rağmen kan da çıkmadı adetim 5 gün gecikti ve şuan adetim ilk başlarda ben de senin gibi belirtileri yaşayan biriydim hatta stresten adetimi geciktirdi ilaçla regl olabildim düşün inan bana bi yerden sonra salıyorsun kimsenin dediğine aldanma ümidini ve inancını yitirme düşmez kalkmaz bir Allah ben inanıyorum bir gün nasip olucak sadece sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…