idrar testim negatif 9 gun oldu hala hastalanmadim.

melaiqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
235
3
96
Yalova
1.5 senelik evliyim 4 aydir dogum kontrol hapi kullanmiyorum. Esim kendi yontemleriyle korunuyor. Yani geri cekme yontemi. Biliyorum bu yontem cok riskli o da biliyor. Ben artik cocugumuz olmasini istiyorum ama o biraz daha zaman gecsin diyor. SAT 31 aralik hala adet olmadim bugun itibariyle 9 gun gecikti. 5. Ve 8. Gunu idrar testi yaptim negatif cikti. Yarin kan testi yaptiricam. Bu arada hastalanmam gereken zamanda sol kasigimda 2 3 gun ara ara agri oldu.yine o donemde akintim oldu. 5 6 gundur bisey yok bugunde akintim oldugunu fark ettim. Baska belirtim yok. Sizce hamile olma ihtimalim varmidir?

Bence olabilir. İdrar testi negatif çıktığında hamile değilsin anlamına gelmiyor. Bazılarının geç belli olur idrarda, benim mesela 1 gün geçince çıkmıştı. Kızkardeşimin 1 hafta. Kişiden kişiye değişir. İnşallah hamilesinizdir. Ama değilseniz bile bu değişimler iyi bana göre. Benim adetlerim hep düzenliydi, hamile kalmadan 3 ay önce falan düzensizleşmeye azalmaya falan başladı sonra hamile kaldım.

bazen böyle gecikmeler olabiliyor benimde 1 hafta gecikmişti sonra hastalanmıştım ama sen hamile oladabilirsin olmayadabilirsin olabilirsin çünkü geri çekme yöntemi çok riskli bir yöntem bu şekilde hamile kalmış olabilirsin ama belki de yumurtdan daha çatlamadı bu yüzden adetin gecikmiş olabilir kan testinde hepsi çıkar sen istiyorsun ama eşin istemiyormuş daha bu durumda inşallah hamilesindir diyemiyorum canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…