Kız ne dediğini bi anlayan olsa da bize de anlatsaFotoyu cekmedim sağlık ocağında yaptirdim öyle cikti
Anlamiycak bisey yok test öyle cikti kesin sonuc mu umutlanabilir miyim böyle test yapipta sonra negatif olan var miKız ne dediğini bi anlayan olsa da bize de anlatsa
canım cızgılerın bırı koyu bırı sılık mı cıktı . eger oyleyse umutlanabılırsn benımde oyle olmstu cunku doktora gttım hamıleymısım tabı sonra dusuk yaptm ama ınsalah senn saglıklı olurAnlamiycak bisey yok test öyle cikti kesin sonuc mu umutlanabilir miyim böyle test yapipta sonra negatif olan var mi
Adetime 2gun kala idar testim sizce gebelik var mi
Canim allah herkeze yasatsin insallh bu mutlulugu bekliyim biraz daha bakalimcanım cızgılerın bırı koyu bırı sılık mı cıktı . eger oyleyse umutlanabılırsn benımde oyle olmstu cunku doktora gttım hamıleymısım tabı sonra dusuk yaptm ama ınsalah senn saglıklı olur
amin canm benımde adetım 1 gun gectı bakalım gercı dun test yaptm negatıf ama umut işteCanim allah herkeze yasatsin insallh bu mutlulugu bekliyim biraz daha bakalim
Canim sabir bi hafta bekle kafana takma psikolojikmen de etkileme kendini allahim taddirir inşallahamin canm benımde adetım 1 gun gectı bakalım gercı dun test yaptm negatıf ama umut işte
selam arkadaşlar, adetime 3 gün var. idrar testi yapsam çıkar mı?? sCanim sabir bi hafta bekle kafana takma psikolojikmen de etkileme kendini allahim taddirir inşallah
Canim beklee biraz 3 gun neki kafana takma adet olacam diye pozitif düşünelim ki pozitif olsun allah büyükoltu1 .!.:selam arkadaşlar, adetime 3 gün var. idrar testi yapsam çıkar mı?? s
bekle canm bı kac guun daha benceselam arkadaşlar, adetime 3 gün var. idrar testi yapsam çıkar mı?? s
oltu1 belirtılerın neler canmbekle canm bı kac guun daha bence
Belirtim kasik ağrısı baş dönmesi ara ara mide bulantısı göğüslerde şişkinlik bende bunlar oluyo allahim hayirlisini versin cümlemize inşallaholtu1 belirtılerın neler canm
aynıları bendede var benım 2 gun gectı Allahım nolur bızlere yast o mutluluğuBelirtim kasik ağrısı baş dönmesi ara ara mide bulantısı göğüslerde şişkinlik bende bunlar oluyo allahim hayirlisini versin cümlemize inşallah