İdrar testi

zeynepeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
29
6
28
Herkese merhaba bu ay reglim iki gündür geçti sizce idrar testi yapsam hamilelik olup olmadığı belli olur mu?

Geç döllenme olmadıysa belli olur canım. Adetin düzenli midir hep?

Evet genelde 27 günde bir olurum.
Bende 27 günde bir olurum yılda bı iki kez iki gün gecikir ama üçüncü günü mutlaka gelmiştir gebelik olmadıysa..gebeliklerimi hep 3.gun gecikmeden sonra ogrenmistim isterseniz bir gün daha bekleyin inşallah gelmez test yaparsınız hayırlısı olsun

Bende 27 günde bir olurum yılda bı iki kez iki gün gecikir ama üçüncü günü mutlaka gelmiştir gebelik olmadıysa..gebeliklerimi hep 3.gun gecikmeden sonra ogrenmistim isterseniz bir gün daha bekleyin inşallah gelmez test yaparsınız hayırlısı olsun
Beklemek en iyisi galiba çok teşekkür ederim

iyi günler kızlar sabah idrar testi yaptim silik bi çizgi çıktı var mı anlayamadım
20210420_115612.jpg

Adetimden 8 gün geçti kanda çıkar mı hergün gündüzleri 1 saat sağ kasıgim da çok fazla ağrı oluyo ve bas dönmesi oldu geçende ve fazlasıyla çok yemek yiyorum

Çok umudum yok ama geçen ay üç gün kala kan testi yapmıştım çıkmamıştı. Şuan bende mide yanması, hafif bel ağrısı oda arada oluyor. Göğüslerim baya hassas. Akıntım beyaz ve kaygan. Sizde nasıl belirtiler olmuştu
Bende yeni öğrendim benimde bu belirtiler vardı. Ama tabi anlamadım regl bir gün kala silik testde gördüm

Bugün vermedim 2 gün arayla artışa bakılıyor benim regl gecmesinin bugün 5. Günü
Anladım benimde regl geçmesinin 8.günü adetim düzensiz olur ama bu ay sağ kasik da şiddetli ağrı arada beyaz akinti geçende baş dönmesi sürekli uyuma isteği ve çok fazla yemek yiyorum bu belirtileri daha önce hiç yaşamadım

Anladım benimde regl geçmesinin 8.günü adetim düzensiz olur ama bu ay sağ kasik da şiddetli ağrı arada beyaz akinti geçende baş dönmesi sürekli uyuma isteği ve çok fazla yemek yiyorum bu belirtileri daha önce hiç yaşamadım
Sen test yaptnmı? Sağ kasık batması bendede oluyor suanda bence bi kan vermelisin

X