• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Bu kacinci actigim konu bilmiyorum guncel olsun istedim🙈 15-16 ovulasyon cift cizgi gordum 17 siliklesti. 17 de catlamis oluyor sanirim yada 18de catladi. Adetim normalde 33 gunde bir olur ama gecen ay 30. Da oldugum icin kestiremiyorum. Ya 2 gunum ya da 5 gunum kaldi adete. Dun ve dunden once bi kac gun test yaptim hepsi negatif. Catlamanin uzerinden 11 gun gecmis oluyor bugun. Hala bi umit var midir testlerde cikmama ihtimali vs?

n. Catlamann ustune 18gun geçtiyse çıkması gerekmez miydi🙄

n. Catlamann ustune 18gun geçtiyse çıkması gerekmez miydi🙄
18 gun degil 10 yada 11 gun gecmiyor oluyor. Oda soyle cift cizgiden sonra siliklesmeye baslayinca 12-24 saat icinde catliyor demekse ya 17 yada 18inde catladi.yani ya 10 ya 11 gun gecti uzerinden

Bu kacinci actigim konu bilmiyorum guncel olsun istedim🙈 15-16 ovulasyon cift cizgi gordum 17 siliklesti. 17 de catlamis oluyor sanirim yada 18de catladi. Adetim normalde 33 gunde bir olur ama gecen ay 30. Da oldugum icin kestiremiyorum. Ya 2 gunum ya da 5 gunum kaldi adete. Dun ve dunden once bi kac gun test yaptim hepsi negatif. Catlamanin uzerinden 11 gun gecmis oluyor bugun. Hala bi umit var midir testlerde cikmama ihtimali vs?

Yumurtlamanın üstüne 14 gün ekleyip tahmini adet çıkar. Testte 11. Günde çıkmayabilir

O zaman bence çikmamistir sizde birkaç gün daha bekleyin benim gibi 😊

biraz bekle derim donguyle alakali olabilir

Benimde sizin gibi yaklaşık 4/5gunum var dün yaptım ama çıkmadı cumartesi sabah yapmaya karar verdim çıkmazsa artık yoktur zaten 🙈
Benim de 4 günüm var ama bence cts yapmayın bekleyin. Adetinizi en azından 2 gün geciksin. Bir arkadaşımın adeti geciktiği hakde çok silik çıkmıştı o yüzden :)

Benim de 4 günüm var ama bence cts yapmayın bekleyin. Adetinizi en azından 2 gün geciksin. Bir arkadaşımın adeti geciktiği hakde çok silik çıkmıştı o yüzden :)
Catlamanin ustunden 13gun geçmiş olur cts ,çıkmayabilir Miki🤨

bence bekleyin bir kaç gün daha yada sonra tekrar test yaparsınız. Çıkmayabiliyor bazen ben o yüzden bir kaç gün daha bekleyeceğim

Benim bu ay hiç ağrım yok artık psikolojik bile kaşık ağrısı yaşamıyorum 8.ayda demekki😁

gecen ay ovulasyonda 14.gun cift cizgi gordum 30.. adet oldum.bir yildir ilk defa 30.da oluyorum. Normalde 33 dongum.Smdi 16sinda gorduysem yine 33 unde mi adet olucam demek acaba. Eger oyleyse testler icin cok cok erken oluyo. Kendimi umutlandiriyim
Oyleyse🙈

gecen ay ovulasyonda 14.gun cift cizgi gordum 30.. adet oldum.bir yildir ilk defa 30.da oluyorum. Normalde 33 dongum.Smdi 16sinda gorduysem yine 33 unde mi adet olucam demek acaba. Eger oyleyse testler icin cok cok erken oluyo. Kendimi umutlandiriyim
Oyleyse🙈
Sizin karışık 😁

Pazar yapayım ,negatifse pazartesi ağlayarak işe gitmek zor olur 😁
Ben beklemek istiyorum inşallah çarşambaya kadar hasta olmazsam bekleyebilirim. Aslında dün cumaya kadar bekleyeceğim diyordum ama bugün çarşamba diyorum hayırlısı 😅

Oyleyse🙈
Çok belirgin belirtiniz varsa bekleyemiyorsanız yapın testi ama beklemeniz daha iyi olur :)

Ben beklemek istiyorum inşallah çarşambaya kadar hasta olmazsam bekleyebilirim. Aslında dün cumaya kadar bekleyeceğim diyordum ama bugün çarşamba diyorum hayırlısı 😅
Hamile değilsem keşke hemen adet olsam da şu olaydan kurtulsam🙄

Hamile değilsem keşke hemen adet olsam da şu olaydan kurtulsam🙄
Bu kadar düşünme stres hamileliği etkiler. İnşallah hamilesindir. Bak ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar korunmadım bekliyorum :)

Back