Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi yaptım testi birsey göremedim ama. Bu normal testlerden almış eşim. 2 tane almış. Eger adet olmazsam yine 2 3 gun sonra tekrar deneyeceğim. Belki de tamamen stresten gecikti
Ben yine atlıycam ama gecikmen olduğu için varsa çıkar zaten ilk idrara gerek yok bir iki saat su içmeyip biriktirdiğin idrarla yapabilirsin ay ben niye bu kadar heyecan yaptım ki hadi yap da haber ver bize
Valla Anlamadım Bende AĞRIm bir var bir yok bir vuruyor aha diyorum geldi adet yok. gidiyorum kontrol ediyorum yok. sadece kahverengi gibi bir iki damla bisey oldu. sanırım devamı gelecek bilemiyorum ki.
Valla Anlamadım Bende AĞRIm bir var bir yok bir vuruyor aha diyorum geldi adet yok. gidiyorum kontrol ediyorum yok. sadece kahverengi gibi bir iki damla bisey oldu. sanırım devamı gelecek bilemiyorum ki.