İDRAR TESTİ YAPARKEN HATA YAPMIŞ OLABİLİR MİYİM

BusinessWoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
479
412
53
34
Arkadaşlar adet olmama 1 gun var cok tuhaf belirtiler yaşıyorum, göğüslerim inanılmaz şiş bel ve bacak agrım cok fazla sanki adet olacakmışım gibi zaman zaman kasıklarım ağrıyor. Az once bir idrar testi yaptım ama akan idrara 5 saniye tutamadım. Cunku o kdr idrarım yokmus belki bir kac damla değmiştir. Ve sonuc tek cizgi sizce ne yapmam gerek

Akan idrara yapılmaz ki. Içinde küçük bi aparat olması lazim idrarinizdan onunla alip bor iki damla damlatmaniz lazım

Geçen ay bu yazıyı paylaştıktan sonra adet olmuşum =) şimdi 2. Gun gecikme deyim ama 1 hafta olmadan test yapıp negatif sonuc almaktan korkuyorum

Geçen ay bu yazıyı paylaştıktan sonra adet olmuşum =) şimdi 2. Gun gecikme deyim ama 1 hafta olmadan test yapıp negatif sonuc almaktan korkuyorum
Yaa ben de konuyu yeni gördüm içimde kaldı yorumum yine de yazayım mı
“C çizgisi çıktıysa test yeteri kadar idrara maruz kalmış demektir zaten” oh rahatladım sağolun saygılar

Bugun artık sanırım ben de yapmalıyım diye dusunuyorum. Peki sabah ilk idrarla mı olmalı mutlaka?
Ben yine atlıycam ama gecikmen olduğu için varsa çıkar zaten ilk idrara gerek yok bir iki saat su içmeyip biriktirdiğin idrarla yapabilirsin ay ben niye bu kadar heyecan yaptım ki hadi yap da haber ver bize

Şimdi yaptım testi birsey göremedim ama. Bu normal testlerden almış eşim. 2 tane almış. Eger adet olmazsam yine 2 3 gun sonra tekrar deneyeceğim. Belki de tamamen stresten gecikti

Ben yine atlıycam ama gecikmen olduğu için varsa çıkar zaten ilk idrara gerek yok bir iki saat su içmeyip biriktirdiğin idrarla yapabilirsin ay ben niye bu kadar heyecan yaptım ki hadi yap da haber ver bize
Şimdi yaptım testi birsey göremedim ama. Bu normal testlerden almış eşim. 2 tane almış. Eger adet olmazsam yine 2 3 gun sonra tekrar deneyeceğim. Belki de tamamen stresten gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…