- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 53
- 34
- Konu Sahibi BusinessWoman
-
Adet oldum demek ki belirtiler adet belirtisiymiş =) pek Bi ağrılı atlatıyorumTekrar test yapmalısın mümkünse sabah ilk idrarla.
Hayırlısı olsun.Adet oldum demek ki belirtiler adet belirtisiymiş =) pek Bi ağrılı atlatıyorum
Arkadaşlar adet olmama 1 gun var cok tuhaf belirtiler yaşıyorum, göğüslerim inanılmaz şiş bel ve bacak agrım cok fazla sanki adet olacakmışım gibi zaman zaman kasıklarım ağrıyor. Az once bir idrar testi yaptım ama akan idrara 5 saniye tutamadım. Cunku o kdr idrarım yokmus belki bir kac damla değmiştir. Ve sonuc tek cizgi sizce ne yapmam gerek
Yaa ben de konuyu yeni gördüm içimde kaldı yorumum yine de yazayım mıGeçen ay bu yazıyı paylaştıktan sonra adet olmuşum =) şimdi 2. Gun gecikme deyim ama 1 hafta olmadan test yapıp negatif sonuc almaktan korkuyorum
Ay ben hayatta o kadar bekleyememGeçen ay bu yazıyı paylaştıktan sonra adet olmuşum =) şimdi 2. Gun gecikme deyim ama 1 hafta olmadan test yapıp negatif sonuc almaktan korkuyorum
Kimyasal gebelik yaşadım bir keresinde. Epey korkutuyor beni tekrar hamile oldugumu öğrenip daha keseyi görmeden umutlanmak. Sabretmeyi öğrendim =) bel ve kasık agrı lafım var 3. Gun gecikme.Ay ben hayatta o kadar bekleyemem
İnsallah 1 hafta daha bekletip daha tecrube li sekilde halledeceğim =)Yaa ben de konuyu yeni gördüm içimde kaldı yorumum yine de yazayım mı
“C çizgisi çıktıysa test yeteri kadar idrara maruz kalmış demektir zaten” oh rahatladım sağolun saygılar
Kiyamam haklisin canim tabii kiKimyasal gebelik yaşadım bir keresinde. Epey korkutuyor beni tekrar hamile oldugumu öğrenip daha keseyi görmeden umutlanmak. Sabretmeyi öğrendim =) bel ve kasık agrı lafım var 3. Gun gecikme.
Bugun artık sanırım ben de yapmalıyım diye dusunuyorum. Peki sabah ilk idrarla mı olmalı mutlaka?Kiyamam haklisin canim tabii kiyine de sanırım dayanamazdim kuzum ya..
Ben yine atlıycam amaBugun artık sanırım ben de yapmalıyım diye dusunuyorum. Peki sabah ilk idrarla mı olmalı mutlaka?
Bugun artık sanırım ben de yapmalıyım diye dusunuyorum. Peki sabah ilk idrarla mı olmalı mutlaka?
Ben yine atlıycam amagecikmen olduğu için varsa çıkar zaten ilk idrara gerek yok bir iki saat su içmeyip biriktirdiğin idrarla yapabilirsin ay ben niye bu kadar heyecan yaptım ki hadi yap da haber ver bize
Şimdi yaptım testi birsey göremedim ama. Bu normal testlerden almış eşim. 2 tane almış. Eger adet olmazsam yine 2 3 gun sonra tekrar deneyeceğim. Belki de tamamen stresten gecikti
hadi yap ve güzel haberler ver lütfen
Şimdi yaptım testi birsey göremedim ama. Bu normal testlerden almış eşim. 2 tane almış. Eger adet olmazsam yine 2 3 gun sonra tekrar deneyeceğim. Belki de tamamen stresten geciktiBen yine atlıycam amagecikmen olduğu için varsa çıkar zaten ilk idrara gerek yok bir iki saat su içmeyip biriktirdiğin idrarla yapabilirsin ay ben niye bu kadar heyecan yaptım ki hadi yap da haber ver bize
Kaç gun bekleyeyimTekrar test yap bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?