idrar testi ve kan testi

E

EU2

Ziyaretçi
kızlar adetim 3 gün geçikti az önce idrar testi yaptım pozitif asıl merak ettiğim idrarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkma ihtimali vamı?tedavi görmedim bu ay doğal yollarla yai yanılma payı nedir?veya hiç böle bişeyle karşılaşan oldumu?

canım pozitfi mi çıktı hemen kan testi yaptır.doktorum bana idrarda pozitif çıkıp,hamile olmama olsaılığı yok demişti.sen gene de hemen kan testi yaptır ayy çok sevindim canım bak sıra sendeymiş.

canım pozitfi mi çıktı hemen kan testi yaptır.doktorum bana idrarda pozitif çıkıp,hamile olmama olsaılığı yok demişti.sen gene de hemen kan testi yaptır ayy çok sevindim canım bak sıra sendeymiş.

cnm çok saol valla sana ayrıca teşşekkür etmek istiyorum bugün seninlekonuştuktan sonra test yaptırmaya karra verdim eşim işten geldi 6 da hemen çıktık test aldık daha ilk dakikasında ikinci çizgi çıktı çok korkuyordum iykide yapmışız çok mutluyuz ama hala kan testi yaptırmadğım için azda olsa bir korku var ALLAH utandırmasın inşallah benimde hesabıma göre seninle aynıyz artık beişlerimizle ilgili bol bol sohbet ederiz:)öpüyorum seni ve bebeğini:) sevgiler

canım benim inan çok sevindim.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.ümidini yitirme bak ben sana yap dedim.şimdi kan yaptır bir de.çizgi silikmiydi netmiydi.kan testi yaptır da daha rahat edersin canım.

Amin canım çok saol çizgi netti hatta idrarı damlattığım ilk dakikasında çıktı hemn çığlık çığlığa eşimi çağırdım inanamadım çizgi çok net eşimle az önce konuştuk senden bahsettim yaın kan tahliline gidiyorum:)peki netleirse hemen doktoragidiyimmi sence ?

canm sana özelden msj attım bir bak istersen.çok sevindim senin adına inan.kadın doğuma git canm.ultrasonda keseye bakıcaklar.inşallah her şey yolunda gider.

inşallah cnm saol desteğin için özelde teklifi kabul edemedim pek beceremiyorum öle şeyleri amasana teklif yolladım sen kabul et istersen ordan haberleiriz öpüyorum eni iyi geceler:)

tmm cn sen kabul etmişsin zaten bana gerek kalmadı.sevgiler.kan testi yaptırırsan bana hbr et mutlaka.bak buralardan duymıyayım. :))

canım eğer idrar tesitin pozitifse kandada çıkar bakalım bebişin kaç haftalıkmış bizede haber ver

kaç günlük gecikmen var cnm,şöyle 5-6 haftalık falan olunca dr.a git,hem keseyi görürsünüz hemde kapl atışlarını duyarsınız
tebrik ederim güzelim

gevecimm..çok tebrik ederim canım....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn...haberlerini bekliyoruz...kaydirigubbakcemile3

canım eğer idrar tesitin pozitifse kandada çıkar bakalım bebişin kaç haftalıkmış bizede haber ver

ayy inşallah cnm ne diyeyim şimdi gidiyorum ama korkuyrumda:KK43: sonucu alınca burdan yazarım siede öpüyorum segiler...

kaç günlük gecikmen var cnm,şöyle 5-6 haftalık falan olunca dr.a git,hem keseyi görürsünüz hemde kapl atışlarını duyarsınız
tebrik ederim güzelim

canım bugün geçikmede 4.günüm kaç haftalık olduğu kan tahlilindeki rakama göre belli olucak değilmi?doğru biliorum heralde ona göre 5 haftalıksa giderim inşallah o mink kap atışlarınıda duyrız çok heycanıyım anlatamam sana değişik bişey yaaa nyse cnm çok saol
öpüyorum

gevecimm..çok tebrik ederim canım....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn...haberlerini bekliyoruz...kaydirigubbakcemile3

canım çok saol en önemlisi o tabiii sağlıklı bir gebelik olması sağ salim kucağıma almam aminnn diym şimdilik allah isteyen herkese nasip eder inşllah cnm kan sonucumu alınca yazıcam buraya sevgler..

arkadaşlar ben 15 gün önce ilk aşılamamı yaptırdım.bugün kan testinde sonuç çıkmadı.doktor 3 sonra yine gel yine yapılsın test dedi.henüz adet olmadım yarın olmam gerekiyo.2 haftada kan testinin tespit etmemesi söz konusu oluyomu.bir bilgisi olan varmı.cevaplarsanız sevinirim.

arkadaşlar ben 15 gün önce ilk aşılamamı yaptırdım.bugün kan testinde sonuç çıkmadı.doktor 3 sonra yine gel yine yapılsın test dedi.henüz adet olmadım yarın olmam gerekiyo.2 haftada kan testinin tespit etmemesi söz konusu oluyomu.bir bilgisi olan varmı.cevaplarsanız sevinirim.

canım aşılamanın 14. günü kan testinde kesin çıkar..değer düşükse tutmamış demektir..ilk aşılamanmıydı..ben de samsundayım..nerde yaptırdın?

X