Önceki testlerde hiç böyle birşey yaşamadımİlk 15 dkda çizgiler geçerli oluyor. Sonrası kanul edilmiyor.
10 dakikadan sonra testler geçersiz kuruma çizgisi oEki Görüntüle 3182406
Dün gece şüphelenip test yaptım ama tek çizgi vardı sabah uyanıp baktığımda ikinci çizgi belirmiş sizce hamile miyim 4 ay önce bır düşük yaşadım çok istiyoruz
Önceki testlerde hiç böyle birşey yaşamadım
Önceki testlerde hiç böyle birşey yaşamadım
Canım normalde eğer hiç yoksa kuruma çizgisi belirsiz bir şekilde cikardi bu bayağı koyu çıkmış. Bence bir iki gün sonra tekrarla testini inşallah vardır bebişEki Görüntüle 3182406
Dün gece şüphelenip test yaptım ama tek çizgi vardı sabah uyanıp baktığımda ikinci çizgi belirmiş sizce hamile miyim 4 ay önce bır düşük yaşadım çok istiyoruz
İnşallah vardır teşekkür ederim güzel dualarınız içinCanım normalde eğer hiç yoksa kuruma çizgisi belirsiz bir şekilde cikardi bu bayağı koyu çıkmış. Bence bir iki gün sonra tekrarla testini inşallah vardır bebiş
SağolunHepsinde olmuyor. Kuruma çizgisi deniyor buna. Ama yine de tekrarlamak da fayda var. Ama bunu görerek umutlanmayın. Bunu yaşayan çok burada.
Kizlar sabah idrar testi yapdim idrarı damlatir damlatmaz ikinci çizgi beli oldu sonra silindi tek çizgi oldu çok silik ikinci çizgiyi görüyorum hamile ola bilir miyim bata 9 gün var
açıkcası beklemeden dolayı oldu desem, en azından silik olurdu. Bu bayağı belirgin maşallahhhEki Görüntüle 3182406
NegatifMerhaba sonucunuz ne oldu tekrarladınız mı testinizi
Maalesef negatifaçıkcası beklemeden dolayı oldu desem, en azından silik olurdu. Bu bayağı belirgin maşallahhh
Bugün adet mi oldunuzMaalesef negatif