• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testi sonucum bi bakabilir misiniz

nutellaa32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
735
735
133
Arkadaslar az once test yaptim predictor marka adetime 2-3 gun var bu sekilde cikti sanirim pozitif. Benim 22 aylik bi bebegim var aralari sizce az mi olacak tam 2.5 olcak cok gerildim lutfen beni rahatlatacak bisey soyleyin yarin kan testi yaptiricam
IMG-20161016-WA0006.jpeg

Valla canım bugün sabah regl oldum 4 silik test yaptım predictor testle havami aldim asla almam ve kullanmam bundan sonra....umarım senin dogrudur.

Valla canım bugün sabah regl oldum 4 silik test yaptım predictor testle havami aldim asla almam ve kullanmam bundan sonra....umarım senin dogrudur.
oyle mii yarin baska bi markayla tekrar mi yapsam acaba aslinda olmazsa uzulmem bi bebegim var ama olursa da uzulmem biraz garip bi durumdayim

Hakkinda hayırlısı olsun 4 tane erken gebelik testine 40 lira verip hata ettim predictor güvenilmez belki hamilesindir bilmem başka test al canım.

Ben hiç idrar testi yapmadım hayatımda kızımı kan tahlili ile öğrenmiştim bu sefer evde test yapmak istıyorum günümün geçmesini beklıyorum hangisi iyidir bende merak edıyorum

Ben hiç idrar testi yapmadım hayatımda kızımı kan tahlili ile öğrenmiştim bu sefer evde test yapmak istıyorum günümün geçmesini beklıyorum hangisi iyidir bende merak edıyorum
ben ilk gebeligimi miratech diye bir markayla ogrenmistim guvenilir oldugunu dusunuyorum bugun yaptigimi esim almis bi bilgim yok predictor markasiyla ama cok hatali sonuc veriyor diyolar

ben ilk gebeligimi miratech diye bir markayla ogrenmistim guvenilir oldugunu dusunuyorum bugun yaptigimi esim almis bi bilgim yok predictor markasiyla ama cok hatali sonuc veriyor diyolar
Adet günüm bi gecsinde gidip test alıcam bu sefer testle öğrenmek istıyorum

Back