Anladım canım bu benim ilk dafa başıma geldi ilk gebeliğim de adetim bir gün gecti test yaptim pozitif gördüm bunda biraz kafam karışı idrar testi sonucum boyle cıktı5 sınır değeri negatif te pozitifede dönebilir ama eğer testiniz negatif olduysa ki koyulasmasi gerekiyordu normalde ozaman ya kimyasala dönecek yada 5 sınır değeri olduğu için negatifti en başından beri yalancı pozitifi okudum testlerde ama yalancı negatifi hiç okumadim burda
Teşekkür ederim ben bu testi 27 sinde pozitif cikti yine bu testi de 28 inde yaptim kan verdigim gün 31 de yine yaptim negatif cikti ondan karıştı herşey ben deHayırlısı olsun hakkınızda bu testi simdimi yaptınız bundan baya baya pozitif 
Evet canımHimm aynı markamiydi testiniz peki
Anladım hayırlısı neyse o olsun diyelim bugün 5 ve 6 sında adet günüm olması lazım duruma göre tekrar kan veriyim ben yorumların icin teşekkürlerOzaman muhtemelen kimyasal yani tutunamadı emriyonuz öyle görünüyor ama tabi kan testi yine verirdim yerinizde olsam
Anladım hayırlısı neyse o olsun diyelim bugün 5 ve 6 sında adet günüm olması lazım duruma göre tekrar kan veriyim ben yorumların icin teşekkürler
Şaka gibiKızlar merhaba dün regle 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı inanamadım 3 tane daha yaptım hepsi pozitif kan vermeye gittim sonuç negatif eve geldim 2 tane daha yaptım yine pozitif sabah ilk idrarla yaptım yine pozitif regle 2 gün kaldı başına böyle birşeu gelen var mı lütfen yardımcı olur musunuz tam 6 test pozitif kan negatif
Günün baya geçti sonuç ne inşallah güzeldirAnladım hayırlısı neyse o olsun diyelim bugün 5 ve 6 sında adet günüm olması lazım duruma göre tekrar kan veriyim ben yorumların icin teşekkürler
Dün verdiğim kan sonucu bugün çıktı 2.90Günün baya geçti sonuç ne inşallah güzeldir
Çok düşük çıkmış doktor ne dediDün verdiğim kan sonucu bugün çıktı 2.90
Adet olmazsam Salı gününe kadar tekrardan ver dedi geç döllenme olabilirmişÇok düşük çıkmış doktor ne dedi
Hadi inşallah hayırlısı canımAdet olmazsam Salı gününe kadar tekrardan ver dedi geç döllenme olabilirmiş
İnşallah canımHadi inşallah hayırlısı canım
Son durum neDün verdiğim kan sonucu bugün çıktı 2.90
Regl oldum canımSon durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?