İdrar testi sonucu hem pozitif ve negatif cikan var mi?

umudunum

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
27
6
16
21
Merhaba kızlar ben öncelikle 7 ocak da adet gördüm 13 de bitti 14 ilişki oldu 18 kasık ağrılarım başladı normal de uygulama da yumurtlama günüm 23 gösteriyor döngüm ise 30
18 inde başlayan kasık agrım yumurtma günüme kadar artı ben de şüpelendim ama daha 9 gün vardı adetime 27 sinde akşam idrar testi yaptim pozitif cikti 28 inde emin olmak icin kan verdim o gun yine idrar testi yaptim pozitif sonuç gördüm kan sonucum 5.0 çıktı doktoruma attim sınırda cıkmış 3 gün sonra yeniden kan ver dedi 31 de yeni den kan vermem gerekiyordu gidemedim evde idrar testi yaptim yeni den negatif sonuçla karşılaştım adet günümü beklemek istedim 2 gün kaldı kızlar mide bulantım baş agrım dışında başka belirti yok boyle idrar testi sonucu ile karşılaşan var mi aranızda?

5 sınır değeri negatif te pozitifede dönebilir ama eğer testiniz negatif olduysa ki koyulasmasi gerekiyordu normalde ozaman ya kimyasala dönecek yada 5 sınır değeri olduğu için negatifti en başından beri yalancı pozitifi okudum testlerde ama yalancı negatifi hiç okumadim burda

Anladım canım bu benim ilk dafa başıma geldi ilk gebeliğim de adetim bir gün gecti test yaptim pozitif gördüm bunda biraz kafam karışı idrar testi sonucum boyle cıktı

Eklentiler

• IMG_20250205_015241_648.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 31
Hayırlısı olsun hakkınızda bu testi simdimi yaptınız bundan baya baya pozitif

Hayırlısı olsun hakkınızda bu testi simdimi yaptınız bundan baya baya pozitif 
Teşekkür ederim ben bu testi 27 sinde pozitif cikti yine bu testi de 28 inde yaptim kan verdigim gün 31 de yine yaptim negatif cikti ondan karıştı herşey ben de adetim şubatın 6 sında bakalım sonuc ne olcak

Ozaman muhtemelen kimyasal yani tutunamadı emriyonuz öyle görünüyor ama tabi kan testi yine verirdim yerinizde olsam

Ozaman muhtemelen kimyasal yani tutunamadı emriyonuz öyle görünüyor ama tabi kan testi yine verirdim yerinizde olsam
Anladım hayırlısı neyse o olsun diyelim bugün 5 ve 6 sında adet günüm olması lazım duruma göre tekrar kan veriyim ben yorumların icin teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…