- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
- Konu Sahibi zehroskrmn
-
Benimde düzenlidir tam günü gününe olurum . Yumurtlama 4 aralıktı tahmini . Daha reglime 4 gün var test yanlış benceBeklemesi sinir bozucu ben dayanamadım yaptım test oysaki idrar testi için 1 hafta gecikmeli adet diyorlar. Adetimde düzenlidir hiç gecikmez ilk kez gecikti o nedenle gerginim
Ben az önce testi tekrarladım böyle çıktı yine silikBen bu ay ovulasyon testiyle öğrendim yumurtlamamı
Ben bu ay ovulasyon testiyle öğrendim yumurtlamamı
Ya ben de gördüm. Kuruma çizgisi değil bu bence . İnşallah hamilesidirKızlar bugün işten gelince test yaptım 5 dk bekledim tek çizgi oldu bende çöpe attım sonra az önce baktım meraktan silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi bilemedim bi arkadaş yıkayınca giderse kuruma çizgisi dedi ama ben Yıkadım gitmedi . Ve aşırı şekilde sağ kasığım ve belim ağrıyor
Kuruma çizgisi pembe olmaz canım bence bi kaç gün daha tekrarla koyulaşır yada kan verBu sabah yaptım böyle
Hayırlı olsun canım hamilelik var gübi hemen git bi doktora önlemini alBu sabah yaptım böyle
Pozitif bu pembe görünüyor zaten kuruma çizgisi böyle olmuyor hayırlı olsun:)Kızlar bugün işten gelince test yaptım 5 dk bekledim tek çizgi oldu bende çöpe attım sonra az önce baktım meraktan silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi bilemedim bi arkadaş yıkayınca giderse kuruma çizgisi dedi ama ben Yıkadım gitmedi . Ve aşırı şekilde sağ kasığım ve belim ağrıyor
gittim bugün kan testi yaptım değer 37,2 galiba hamileyim Rabbim hepinizden razı olsun dileyen herkese nasip etsin şuan hala şaşkınımHayırlı olsun canım hamilelik var gübi hemen git bi doktora önlemini al
Allah razı olsun sağolun galiba öyle:)Pozitif bu pembe görünüyor zaten kuruma çizgisi böyle olmuyor hayırlı olsun:)
Aminn inşallah hayırlı olsungittim bugün kan testi yaptım değer 37,2 galiba hamileyim Rabbim hepinizden razı olsun dileyen herkese nasip etsin şuan hala şaşkınım
Bu ay bende hayırlısıyla olsam keşke 6 gün var adete negatif suangittim bugün kan testi yaptım değer 37,2 galiba hamileyim Rabbim hepinizden razı olsun dileyen herkese nasip etsin şuan hala şaşkınım
Canım umutlandırmak gibi olmasın amaKızlar bugün işten gelince test yaptım 5 dk bekledim tek çizgi oldu bende çöpe attım sonra az önce baktım meraktan silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi bilemedim bi arkadaş yıkayınca giderse kuruma çizgisi dedi ama ben Yıkadım gitmedi . Ve aşırı şekilde sağ kasığım ve belim ağrıyor
Gebeliğiniz kan testinde de çıkmış, sonradan okuyunca gördüm. Hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsingittim bugün kan testi yaptım değer 37,2 galiba hamileyim Rabbim hepinizden razı olsun dileyen herkese nasip etsin şuan hala şaşkınım
Merhaba oncelikle hayirli olsunYa 5 dk dan sonra çıkan çizgi geçersiz diyorlar . Belki de geçerizdir ama bende böyle kasık bel ağrısı olmamıştı hiç ve 10 dk bi WC gidiyorum
Merhabalar benimde ilk böyle çıktı sabah test yapmak daha doğru ve testi tekrarlayın bence özelden döner misiniz?Merhaba oncelikle hayirli olsunbenimde yumurtlamam 4 ve 5 aralikti. Bat 20 aralik. 6 gun kala Erken gebelik testim cok cok silik cikti ben resime efekt yaparak gormustum. Bugun 4 gun kala normal kaset test yaptim ilk idrarla bir sey gormedim aradan biraz vakit gecince cizgi cikmis. Benimde kasık agrilarim ve gogus ucu acim gecmedi cok erken basladi belirtiler acaba bende de gebelik var midir?
Bence kuruma çizgisiMerhaba oncelikle hayirli olsunbenimde yumurtlamam 4 ve 5 aralikti. Bat 20 aralik. 6 gun kala Erken gebelik testim cok cok silik cikti ben resime efekt yaparak gormustum. Bugun 4 gun kala normal kaset test yaptim ilk idrarla bir sey gormedim aradan biraz vakit gecince cizgi cikmis. Benimde kasık agrilarim ve gogus ucu acim gecmedi cok erken basladi belirtiler acaba bende de gebelik var midir?
Benim de 21 Aralık bat erken gebelik negatif sabah yaptimBence kuruma çizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?