- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
- Konu Sahibi zehroskrmn
-
Adette gecikme oldumuKızlar bugün işten gelince test yaptım 5 dk bekledim tek çizgi oldu bende çöpe attım sonra az önce baktım meraktan silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi bilemedim bi arkadaş yıkayınca giderse kuruma çizgisi dedi ama ben Yıkadım gitmedi . Ve aşırı şekilde sağ kasığım ve belim ağrıyor
4 gün var adeteAdette gecikme oldumu
Sabah tekrar yapacağım nasip üzülmek yok ama sağ kasığım ve o taraf belim çok ağrıyorBu kuruma çizgisine benzemiyo cnm ama bı daha yapmanda fayda var tabi
Erken döllenme olmuştur o zaman inşallah hamilesinizdir. Brnimde adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif4 gün var adete
İnşallah vardır cnm o ağrılar oluyoSabah tekrar yapacağım nasip üzülmek yok ama sağ kasığım ve o taraf belim çok ağrıyor
Sonradan çıkanları dikkate almayın diyolar ama bugüne kadar yüzlerce test yaptım hiç sonradan bişey çıkmadı hamile de değildim zaten. İnşallah siz hamilesinizdir sabah tekrarlayın benceKızlar bugün işten gelince test yaptım 5 dk bekledim tek çizgi oldu bende çöpe attım sonra az önce baktım meraktan silik çizgi çıkmış kuruma çizgisi mi bilemedim bi arkadaş yıkayınca giderse kuruma çizgisi dedi ama ben Yıkadım gitmedi . Ve aşırı şekilde sağ kasığım ve belim ağrıyor
Bende de var o ağrılardan ha oldum ha olucam gibi adetSabah tekrar yapacağım nasip üzülmek yok ama sağ kasığım ve o taraf belim çok ağrıyor
Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin hayırlı zamandaErken döllenme olmuştur o zaman inşallah hamilesinizdir. Brnimde adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif
İnşallah 1 hafta geçmesini beklicem test içinRabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin hayırlı zamanda
Ya bende öyle daha önce yaptım attım tekrar baktığımda aynıydı ama bilmiyorum bazıları böyle çıkıyor ama sonuç negatif o yüzden umutlanmıyorum hayırlı zamanda gelsin ve Rabbim hepimize nasip etsinSonradan çıkanları dikkate almayın diyolar ama bugüne kadar yüzlerce test yaptım hiç sonradan bişey çıkmadı hamile de değildim zaten. İnşallah siz hamilesinizdir sabah tekrarlayın bence
Ben daha geçmeden yaptım keşke yapmasaydımİnşallah 1 hafta geçmesini beklicem test için
Sen yumurtlama günün erkendi demek ki canım silik çıktıysa vardır bişeyler illa ki ben hiç görmedim silik çizgiyi. Benim yumurtlama günüm adete yakındı o yüzden çıkmadı diye tahmin ediyorumBen daha geçmeden yaptım keşke yapmasaydım
Sen yumurtlama günün erkendi demek ki canım silik çıktıysa vardır bişeyler illa ki ben hiç görmedim silik çizgiyi. Benim yumurtlama günüm adete yakındı o yüzden çıkmadı diye tahmin ediyorum
Aynı bende valla hele kasığım ayağı kalkınca özellikle ağrıyo belim sırtım bide şişkinlik varYa 5 dk dan sonra çıkan çizgi geçersiz diyorlar . Belki de geçerizdir ama bende böyle kasık bel ağrısı olmamıştı hiç ve 10 dk bi WC gidiyorum
Adete az kalmış artık sabret sende 1 gün gecikince kan testi verirsinYa 5 dk dan sonra çıkan çizgi geçersiz diyorlar . Belki de geçerizdir ama bende böyle kasık bel ağrısı olmamıştı hiç ve 10 dk bi WC gidiyorum
Bakalım zaman ne gösterecek :) bekleyelimAynı bende valla hele kasığım ayağı kalkınca özellikle ağrıyo belim sırtım bide şişkinlik var
Beklemesi sinir bozucu ben dayanamadım yaptım test oysaki idrar testi için 1 hafta gecikmeli adet diyorlar. Adetimde düzenlidir hiç gecikmez ilk kez gecikti o nedenle gerginimBakalım zaman ne gösterecek :) bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?