• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi silik kanda 2.8

stnel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
4
0
6
29
Merhaba arkadaşlar. Yumurtlamam Ocak 21 de oldu ovulasyon testi ile öğrendim . 31 ocakta erken gebelik testinde silik çizgi ilk on saniye de belirdi ve reglime 7 gün vardı ve iki saat sonra kan testi yaptırdım sonuç 2.8 çıktı . Doktor üç gün sonra tekrar yapalım buna göre bir şey diyemeyiz dedi . Bugün yani 3 Şubat'ta tekrar yaptırdım beta HCG değeri 0.3 çıkmış . Reglime 4 gün var değerin tekrar yükselme ihtimali var mı ? Böyle şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Eklentiler

• IMG-20250131-WA0004.jpeg
    IMG-20250131-WA0004.jpeg
    123,9 KB · Görüntüleme: 367
Merhaba arkadaşlar. Yumurtlamam Ocak 21 de oldu ovulasyon testi ile öğrendim . 31 ocakta erken gebelik testinde silik çizgi ilk on saniye de belirdi ve reglime 7 gün vardı ve iki saat sonra kan testi yaptırdım sonuç 2.8 çıktı . Doktor üç gün sonra tekrar yapalım buna göre bir şey diyemeyiz dedi . Bugün yani 3 Şubat'ta tekrar yaptırdım beta HCG değeri 0.3 çıkmış . Reglime 4 gün var değerin tekrar yükselme ihtimali var mı ? Böyle şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Teyinizin markası nedır

Merhaba bnm testimde ayni boyle cikti ama ben kan testi vermedim henuz bnm reglimede 3 gun var

Testin markası days doctor . Aklım çok karışık vallahi yaptığım tüm testler böyle çıktı iki gün içerisinde üç adet yaptım üçü de aynı boyleydi

Testin markası days doctor . Aklım çok karışık vallahi yaptığım tüm testler böyle çıktı iki gün içerisinde üç adet yaptım üçü de aynı boyleydi
Koyulaşma olması gerekirdi aynı çıkıyorsa test güvenilir değildir

Teşekkür ederim cevaplarınız için . İlk defa böyle olunca çok umitlenmistim demek testlerin gazabına ugradim

Merhaba arkadaşlar. Yumurtlamam Ocak 21 de oldu ovulasyon testi ile öğrendim . 31 ocakta erken gebelik testinde silik çizgi ilk on saniye de belirdi ve reglime 7 gün vardı ve iki saat sonra kan testi yaptırdım sonuç 2.8 çıktı . Doktor üç gün sonra tekrar yapalım buna göre bir şey diyemeyiz dedi . Bugün yani 3 Şubat'ta tekrar yaptırdım beta HCG değeri 0.3 çıkmış . Reglime 4 gün var değerin tekrar yükselme ihtimali var mı ? Böyle şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?merhaba ben de test yaptım da anlayamadım gözüm mü bulandı yanlış mı gördüm bilemedim sizde bakar mısınız bi burda 2.çizgi var mı gelişi güzel yaptım göğüs ağrım vardı adetim 4 gün önce geldi göğüs ağrısı devam edince merak ettim sizce yanlış mı görüyorum 🤣
Merhaba bende aynı durumdayım kafam karıştı adetim bitti ama normalinden 4 gün önce oldum düzenli adet oluyorum değişmez ona bi şaşırdım zaten sonra ilk gün yok gibi sonrası değişikti 3 günde bitti test yaptım da anlayamadım gözüm mü bulandı yanlış mı gördüm bilemedim sizde bakar mısınız bi burda 2.çizgi var mı göğüs ağrım devam edince merak ettim sizce yanlış mı görüyorum 🤣

Eklentiler

• IMG_9736.jpeg
    IMG_9736.jpeg
    174,5 KB · Görüntüleme: 284
  • IMG_9773.jpeg
    IMG_9773.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 172
Merhaba bende aynı durumdayım kafam karıştı adetim bitti ama normalinden 4 gün önce oldum düzenli adet oluyorum değişmez ona bi şaşırdım zaten sonra ilk gün yok gibi sonrası değişikti 3 günde bitti test yaptım da anlayamadım gözüm mü bulandı yanlış mı gördüm bilemedim sizde bakar mısınız bi burda 2.çizgi var mı göğüs ağrım devam edince merak ettim sizce yanlış mı görüyorum 🤣

Eklentiler

• 03117380-285e-4cfb-92d9-af426a368b6e.jpeg
    03117380-285e-4cfb-92d9-af426a368b6e.jpeg
    152,7 KB · Görüntüleme: 286
Merhaba benimde adetime 2 gün var 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adet olacak gibi sancılarım var normalde günümde sancım olurdu birde 10-12 gün öncesinden göğüs ağrısı özellikle uçları sızlıyor ve damarları belirginleşti normal adet olacağımda bu kadar erken ağrı ve damarlar belli olmazdı acaba pozitife dönme ihtimali varmıdır?

Merhaba benimde adetime 2 gün var 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adet olacak gibi sancılarım var normalde günümde sancım olurdu birde 10-12 gün öncesinden göğüs ağrısı özellikle uçları sızlıyor ve damarları belirginleşti normal adet olacağımda bu kadar erken ağrı ve damarlar belli olmazdı acaba pozitife dönme ihtimali varmıdır?
A
ben de tıpa tıp aynı durumda oldum test yaptırdım yukarı da attım bu ay herşey bir anormal gidiyor ama değişir mi ben de bilmiyorum takipte kalalım bugün bir arkadaşım da attı testini bana kit çift çizgi kan negatif mesela böyle şeyler de olur takip etmekte fayda var

A

ben de tıpa tıp aynı durumda oldum test yaptırdım yukarı da attım bu ay herşey bir anormal gidiyor ama değişir mi ben de bilmiyorum takipte kalalım bugün bir arkadaşım da attı testini bana kit çift çizgi kan negatif mesela böyle şeyler de olur takip etmekte fayda var
Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Back