İdrar testi silik çıktığında kandaki değerinin neydi

P pdozlem bak bu sekilde testlerim .koyu olan digerinin ertesi günü

Eklentiler

• 72ED5C8A-AE36-43DB-AAD2-C99A9F0D8306.jpeg
    19,4 KB · Görüntüleme: 80
  • FCE198F7-7EA7-4A03-82EA-8F9C32F6D47C.jpeg
    19,1 KB · Görüntüleme: 86
aynı benim de bunlar gibi, senin bu en koyu olandan 2 gün sonra 69 de mi

Ay şimdi kan yapmadılar diye tekrar yaptım dayanamayıp , P pdozlem böyle cıktı daha 5 dk bile dolmadı

Eklentiler

• 163052D7-FD85-48E1-853C-2394017A4613.jpeg
    20,3 KB · Görüntüleme: 79
yükseliyor yükseliyor mşallah...... inşallah düzenli bir artıştır kavuşuruz yavrularımıza:))))

Ay inşallah ya . Sağlıkocagındaki kadın da patır patır söylüyo ya resmen bazen boş kese oluyor, bazen kese görünmüyor problem oluyor su an ne olacagı belli degilmişmiş , beni gıcık etti ya dört gözle bekleyen insana böle ruhsuzca denir mi . Tamam bilgilendir ama bari inşallah öyle bir şey yoktur umuuyoruz de bişi de yani. Daha kan tahliline ilk bakıyolardı hayırlı olsun hamilesiniz diye haber bile vermediler , ya ben şaşkoloz bişi olsam da bilmesem valla da hamilemiyim degil mi anlamadan yollarlar insanı bunlar .

ben 2 kimyasal peşine hamile kaldım ,,,, adet tarihi değişebilir falan diye hiç test yapmadım öylece günlerce sessizce bekledim . 6 . haftada ilk kan verdim. 49.000 li çıktı acilde.doktor ultrasyona girmeden hamilesiniz diyemeyiz dedi:)))) 6+5 e doktora gittim kalp ataşını bile duymuştuk şükür.... inşallah bunda da öyle olur

silik çizgi adete 4 gün kala çıktı ve ozaman kan değerim 25'ti bir dahada ölçtürmedim kanımı

Selam kızlar bende adetime 5gun kala yaptım ilk tek çizgiydi çöpe attım testi akşam dayanamayıp bidaha alıp baktım ikinci çizgi beyaz çıkmıştı .sizce posiztif olma olasılığı varmı

Adetime 6 gun varken idrar testleri abartisiz 12 tanesi hep ailik cikiyordu saglik ocaginda yaptirdim cizgi silik ama silikte olsa gebelik var olmasa gic cikmazdi dediler bi sevincle kan testine gittim 1.2 yani negatif cikti 4 gun sonra adet gunum bekliyorum bakalim

Bende de öyle oldu canım yarın adet günüm pko hastasıyım klomen kullandım hep silik çizgi çıktı 3 farklı gün 3 farklı marka testle yaptım ama hepsi 1 2 3 saat sonra çıktı bugün kan testi verdim 0.55 banada olmasa çıkmazdı dediler gittim sonuç hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…