İdrar testi silik çıktığında kandaki değerinin neydi

pdozlem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
400
252
103
Arkadaşlar idrarda silik çıktığında kan testi yaptırıp değeriniz ne cikti,?

Canim bu ay adetime 6 gun varken cok silik cizgi vardi her gun yaptim yine silikti adete 2 gun kala kan verdim 30 çıktı. 2 gun sonra 88 iki gun sonra 191 bugun de 500 cikti.laboquick marka kullandim cok hassasmis 29 u dahi ölçmüş yani

Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına al inşallah

Erken gebelik testi yapıp silik çizgi gördükten 5 gün sonra 1700 çıkmıştı

Silik çizgiden 3 gün sonra 300 kusurdu değerim

Sağlıkla al kucağına.silik çizgi ne zamandır adetten önce mı sonra mi
Saol canım inşallah Adetten 4 gün sonraydi geç donnelme olduğu için çok silik cikmisti görünmnicek kadar :)

Adetten önce ki sonra mıydı peki

Sonraydı canım bana da düşük gibi geldi daha ikinci tahlili yapmadılar bile hiç bilgim yok sağlıklı mı değil mi , şimdi sağlıkocagından geliyorum öğrenemezmiyiz tekrar yapıp dedim gerek görmedi işk defa duyuyoruö yani böle bişi dedi, sen git dpktorun görsün dedi önce sonra gel dedi .

ben daha önce 2 defa kimyasal geçirdim. 4gün geçtiğinde 36 mı neydi 2 gün sonra tekrar demişti 23 e düşmüştü,,,,,diğer kimyasalımda ilki 39 sonra 78 sonra yine 2 kat arrtmadı.....sağlık ocaği saçmalamış. kadın doğum şuan kese göremez zaten o da 2 güne bir takip diyecekkk yaniiii,,,,çok şükür 2 kimyasaldan sonra hemen diğer ay çocuğum oldu. şimdi 2 yi istiyoruz cuma yaptım silikti, dün yaptım koyulaşmış ama yine silikti , biraz daha bekleyip kan vericem.. hayırlısı hakkımızdai inşallah sağlıklıdır gebeliklerimiz canım

Canım bana göre de saçmalado değerime bakmamız gerekmiyor mu benim randevum ta cuma dedim , ebe de yokmuş o an orda , o gelsin soralım da demedi resmen tatlı dille yok canım benim daha cok erken haftaya baksın doktorun ancak anlaşılır öyle bişi ben dumasım dedi tatlı tatlı ben bi yerimden uyduruyorım durumuna düştüm afedersin . Bunu diyen de doktordu bilmişlik taslamak istemedim , acıkcası bence ben bilmem ilk gebeliğim diye öyle yönlendirdi ugrasmadı .

Canım ben de acaba idrar testi alıp tekrar mı yapsam , sonucta daha da koyulastıysa sorun yoktur.

bence de yap bakalım bir test koyulaşmıştır inşalllah.sen ilk testi kaç gün geçince yaptın ve be kadar silikti

Yani 3 gün geçince yaptım , 4. Gün tekrardım daha koyuydu . 5.gün de tahlil verdim sabah69 cıktı . ama öncesinde hep adet gecikmem oluyodu . 2 aydır deniyoruz ikisinde de adet gecikmesi olmustu .

Yani 3 gün geçince yaptım , 4. Gün tekrardım daha koyuydu . 5.gün de tahlil verdim sabah69 cıktı . ama öncesinde hep adet gecikmem oluyodu . 2 aydır deniyoruz ikisinde de adet gecikmesi olmustu .
geç döllenmedir inşallah... silikliği nasıldı, çok mu silikti ilk yaptıgında, ben yerinde olsam kadın doğum doktoru sağlık ocağında yine kan vermem gerektiği söyledi derim, kan vermeye geldim derim:))))) hepsi öyle diyor çünkü yalana girmez:)))))))))))))

Ay ne bilim ilk defa yasıyorum , ilk randevum cuma dedim şimdi geri dönüp diyemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…