Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına al inşallahCanim bu ay adetime 6 gun varken cok silik cizgi vardi her gun yaptim yine silikti adete 2 gun kala kan verdim 30 çıktı. 2 gun sonra 88 iki gun sonra 191 bugun de 500 cikti.laboquick marka kullandim cok hassasmis 29 u dahi ölçmüş yani
Sağlıkla al kucağına.silik çizgi ne zamandır adetten önce mı sonra miSilik çizgiden 3 gün sonra 300 kusurdu değerim
Saol canım inşallah Adetten 4 gün sonraydi geç donnelme olduğu için çok silik cikmisti görünmnicek kadar :)Sağlıkla al kucağına.silik çizgi ne zamandır adetten önce mı sonra mi
88 ve 191 çıktığında da silik mıydı testin peki
Adetten önce ki sonra mıydı pekiSilik cıktıktan 2 gün sonra 69 du
Adetten önce ki sonra mıydı peki
ben daha önce 2 defa kimyasal geçirdim. 4gün geçtiğinde 36 mı neydi 2 gün sonra tekrar demişti 23 e düşmüştü,,,,,diğer kimyasalımda ilki 39 sonra 78 sonra yine 2 kat arrtmadı.....sağlık ocaği saçmalamış. kadın doğum şuan kese göremez zaten o da 2 güne bir takip diyecekkk yaniiii,,,,çok şükür 2 kimyasaldan sonra hemen diğer ay çocuğum oldu. şimdi 2 yi istiyoruz cuma yaptım silikti, dün yaptım koyulaşmış ama yine silikti , biraz daha bekleyip kan vericem.. hayırlısı hakkımızdai inşallah sağlıklıdır gebeliklerimiz canımSonraydı canım bana da düşük gibi geldi daha ikinci tahlili yapmadılar bile hiç bilgim yok sağlıklı mı değil mi , şimdi sağlıkocagından geliyorum öğrenemezmiyiz tekrar yapıp dedim gerek görmedi işk defa duyuyoruö yani böle bişi dedi, sen git dpktorun görsün dedi önce sonra gel dedi .
ben daha önce 2 defa kimyasal geçirdim. 4gün geçtiğinde 36 mı neydi 2 gün sonra tekrar demişti 23 e düşmüştü,,,,,diğer kimyasalımda ilki 39 sonra 78 sonra yine 2 kat arrtmadı.....sağlık ocaği saçmalamış. kadın doğum şuan kese göremez zaten o da 2 güne bir takip diyecekkk yaniiii,,,,çok şükür 2 kimyasaldan sonra hemen diğer ay çocuğum oldu. şimdi 2 yi istiyoruz cuma yaptım silikti, dün yaptım koyulaşmış ama yine silikti , biraz daha bekleyip kan vericem.. hayırlısı hakkımızdai inşallah sağlıklıdır gebeliklerimiz canım
ben daha önce 2 defa kimyasal geçirdim. 4gün geçtiğinde 36 mı neydi 2 gün sonra tekrar demişti 23 e düşmüştü,,,,,diğer kimyasalımda ilki 39 sonra 78 sonra yine 2 kat arrtmadı.....sağlık ocaği saçmalamış. kadın doğum şuan kese göremez zaten o da 2 güne bir takip diyecekkk yaniiii,,,,çok şükür 2 kimyasaldan sonra hemen diğer ay çocuğum oldu. şimdi 2 yi istiyoruz cuma yaptım silikti, dün yaptım koyulaşmış ama yine silikti , biraz daha bekleyip kan vericem.. hayırlısı hakkımızdai inşallah sağlıklıdır gebeliklerimiz canım
bence de yap bakalım bir test koyulaşmıştır inşalllah.sen ilk testi kaç gün geçince yaptın ve be kadar siliktiCanım ben de acaba idrar testi alıp tekrar mı yapsam , sonucta daha da koyulastıysa sorun yoktur.
bence de yap bakalım bir test koyulaşmıştır inşalllah.sen ilk testi kaç gün geçince yaptın ve be kadar silikti
geç döllenmedir inşallah... silikliği nasıldı, çok mu silikti ilk yaptıgında, ben yerinde olsam kadın doğum doktoru sağlık ocağında yine kan vermem gerektiği söyledi derim, kan vermeye geldim derim:))))) hepsi öyle diyor çünkü yalana girmez:)))))))))))))Yani 3 gün geçince yaptım , 4. Gün tekrardım daha koyuydu . 5.gün de tahlil verdim sabah69 cıktı . ama öncesinde hep adet gecikmem oluyodu . 2 aydır deniyoruz ikisinde de adet gecikmesi olmustu .
geç döllenmedir inşallah... silikliği nasıldı, çok mu silikti ilk yaptıgında, ben yerinde olsam kadın doğum doktoru sağlık ocağında yine kan vermem gerektiği söyledi derim, kan vermeye geldim derim:))))) hepsi öyle diyor çünkü yalana girmez:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?