• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testi sabah mı yapılmalı

nMmN1732

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
82
2
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Bende aylardır hamile kalmayı bekliyorum. BAT 14 mart. Ama ben beklemek istemiyorum. Beklemek sinirlerimi bozuyor. Forumdan okuduğum kadarıyla adet geçmeden de idrarla öğrenenler var. Acaba idrar testi yapsam mı diyorum. Sabah yapmam şart mı?Sabretmek çok zor.Bir de hangi testi almam lazım. Hangisi en güvenilir

bazen çıkıyor ama en iyisi beklemek çünkü bazen geç tutuyor regli olma tarihini en az 5 yada 1 hafata geçmeli idrar testi herzaman yapılabilir ben hiç sabah yapmadım ve marka önemli değil varsa zaten çıkar allah gönlüne göre versin canım

bazen çıkıyor ama en iyisi beklemek çünkü bazen geç tutuyor regli olma tarihini en az 5 yada 1 hafata geçmeli idrar testi herzaman yapılabilir ben hiç sabah yapmadım ve marka önemli değil varsa zaten çıkar allah gönlüne göre versin canım

çok teşekkür ederim. aslında diyorum ki negatif çıkarsa sonuç yanıltıcı olabilir, daha idrarda belli olmamış olabilir diyorum. ama pozitif çıkarsa yanılma payı bildiğim kadarıyla yok. negatif çıkarsa umudum bitmez ama pozitif çıkarsa biran önce sevinirim ve bekleme çilesinden kurtulmuş olurum diyorum. ayrıca yarın adet olmam gerekiyor. yanlış hesaplamışım. eczaneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum. akşam nasıl olacak bugün

çok teşekkür ederim. aslında diyorum ki negatif çıkarsa sonuç yanıltıcı olabilir, daha idrarda belli olmamış olabilir diyorum. ama pozitif çıkarsa yanılma payı bildiğim kadarıyla yok. negatif çıkarsa umudum bitmez ama pozitif çıkarsa biran önce sevinirim ve bekleme çilesinden kurtulmuş olurum diyorum. ayrıca yarın adet olmam gerekiyor. yanlış hesaplamışım. eczaneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum. akşam nasıl olacak bugün
merhaba canım bende senin gibi adet günümü beklemek istemedim ve adetime 4 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıkmıştı ve tam adet günümde yaptırdıgım kan testiyle hamileliğimi netleştirmiş oldum ve şuan tam 6 buçuk aylık hamileyim :49::nazar::49:inş. haziranda oğlumun kardesini kucagıma alıcam ve bu bebeğimde erkek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bence hiçbişi kaybetmiş olmazsın ben test yap derim zaten belli olur umarım hamilesindir:16::16::16: ve bebişin seninledir :46:

Arkadaşlar merhaba,
Bende aylardır hamile kalmayı bekliyorum. BAT 14 mart. Ama ben beklemek istemiyorum. Beklemek sinirlerimi bozuyor. Forumdan okuduğum kadarıyla adet geçmeden de idrarla öğrenenler var. Acaba idrar testi yapsam mı diyorum. Sabah yapmam şart mı?Sabretmek çok zor.Bir de hangi testi almam lazım. Hangisi en güvenilir

canım benim de bat 13 mart yani bugün ben de test aldım bugün eczaneden ama yapmadım daha sabah idrarımla yapmak istiyorum gün içinde su içildiği için idrardaki hormon oranı düşüyor gebelik de daha yeni olduğu için çıkmayabilir tabi ne zaman yerleştiğine de bağlı da genelde birkaç gün öncesinde de silik çizgi bile olsa öğrenen var ben de yarını bekliyorum test için Allah yüzümüzü güldürsün ben de bekliyorum uzun zamandır bu anı ilk bebeğimi mayıs 2011 de kaybettim 8 haftalıkken kalbi durdu çok üzüldük.ondan beridir de hamile kalamadım 1 negatif aşılamam var.inşallah onca ilaç ve tedaviden sonra bu ay kendiliğimden hamile kalmışımdır ALlahım yaşatsın bu mutluluğu..

canım benim de bat 13 mart yani bugün ben de test aldım bugün eczaneden ama yapmadım daha sabah idrarımla yapmak istiyorum gün içinde su içildiği için idrardaki hormon oranı düşüyor gebelik de daha yeni olduğu için çıkmayabilir tabi ne zaman yerleştiğine de bağlı da genelde birkaç gün öncesinde de silik çizgi bile olsa öğrenen var ben de yarını bekliyorum test için Allah yüzümüzü güldürsün ben de bekliyorum uzun zamandır bu anı ilk bebeğimi mayıs 2011 de kaybettim 8 haftalıkken kalbi durdu çok üzüldük.ondan beridir de hamile kalamadım 1 negatif aşılamam var.inşallah onca ilaç ve tedaviden sonra bu ay kendiliğimden hamile kalmışımdır ALlahım yaşatsın bu mutluluğu..

canım bende klomen topiğinde gördüm yazdıklarını inşallah bebeğin seninledir sabrının mükafatını alırsın ne gibi belirtilerin var canım

canım benim de adetim 3 gün geçti,ben de dayanamayıp test yaptım dün ve negatif çıktı,sabah idrarı değildi ama,sonra moralim çok bozuldu,eğer olsaydı silik de olsa çıkardı diye,bugün de adet olmadım,ama açıkçası moralim bozuk gerçekten,çünkü bakıyorum hamile olanların adet gününden önce silik falan bi şekilde belli ediyor,tabi ben 6 yıllık evliyim ve 2 tane başarısız tüp bebek denemem var,o yüzden benim yıpranmışlığım baya bi fazla,ama ALLAH C.C. isterse olur gerçekten,benim tek ümidim RABBİME sığınmam,O istemeden bir tek yaprak bile kıpırdayamaz..gerçekten iman gücü olmasa sabretmek çok zor bir konu,peygamberler bile yana yakıla istemiş evlat sahibi olmayı,bazen gerçekten çok bunalıyorum,ALLAH C.C. cümlemize hayırlı ve salih evletlar bahşetsin,eğer benim bu dünyada evladım olmayacaksa da asla asi ve isyankar kullarından eylemesin.....

benımde bat bugun hala olmadım ama adet belırtılerım de hamılelık belırtsısı de yok yarın sabah ılk ıdrarımla test yapıcam ınsallah cıft cızgıyı gorurum:19::19:

12 martta adet olmam gerekiyordu.geçmiş adet tarihlerime baktım hiç şaşmamış hep 27.günü olmuşum.şuan adet olmayalı 4. günümdeyim ve hiç ses seda yok. dün akşam yaptım test negatifti.Ama hiç şaşmayan adetimi hala olmadım :(
birde biz 22 şubattan beri korunmasız ilişkiye girmeye başlamıştık yani aslında çok yakın kısa bir zaman acaba diyorum çok yakın bir tarihte olduğu için mi test göremedi yada sabah idrarıyla yapmadım testi ondan mı. tekrar test yapmak istemedim 2. kere ğmitlenmemek için :) testin reçetesinde adetiniz gecikmeye devam ederse 48 saat sonra sabah tekrarlayınız testi yazıyordu. bir de öyle deneyecem bakalım.

başına bu şekilde gelmiş olan var mı acaba?

Arkadaslar yeni evliyim yardiminiza ihtiyacım var . Yatarken ilişkide kasik ağrısı çektiğim için ayakta ilişkiye girdim adet bitiminden 3 ve 6 gün sonra. Sonra tam Adetime 14 kala tekrar ayakta ilişkiye girdik ayakta ilişkide hamile kalabilir miyim lütfen yardımcı olun. Küçük bi melek çok istiyoruz. İlk iliskimden 15 gün geçti eğer tuttuysa idrar testinde belli olur mu adet günüme daha 8 gün var çok sabirsizlaniyorum

Arkadaslar yeni evliyim yardiminiza ihtiyacım var . Yatarken ilişkide kasik ağrısı çektiğim için ayakta ilişkiye girdim adet bitiminden 3 ve 6 gün sonra. Sonra tam Adetime 14 kala tekrar ayakta ilişkiye girdik ayakta ilişkide hamile kalabilir miyim lütfen yardımcı olun. Küçük bi melek çok istiyoruz. İlk iliskimden 15 gün geçti eğer tuttuysa idrar testinde belli olur mu adet günüme daha 8 gün var çok sabirsizlaniyorum

Benim bildiğim hamile kalmak için yatıyor olmak gerekiyor canım hatta uzmanlar ilişkiye girdikten bir süre sonra hiç kalkmayın ve duş almayın diyorlar. Ayakta olunca spermler ilerlemiyor ve dışarıya akıyor bence kasık ağrın için bir doktora görün derim

Back