- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif canim hayirli olsun :) ınsaallah saglikla devam eder. Yarin ilk işin kan verip kesinlestirmek olsun.Kızlar pozitif mi bu? Düne kadar böyle bir çizgi yoktu bembeyazdı?
Teşekkürler çok silik olunca merak ettimPozitif canim hayirli olsun :) ınsaallah saglikla devam eder. Yarin ilk işin kan verip kesinlestirmek olsun.
Hayırlı olsunnnKızlar pozitif mi bu? Düne kadar böyle bir çizgi yoktu bembeyazdı?
Evet canım pek hazır değildim ama eşimin de istegiyle. Heyecan bastı uyuyamam yarın hastaneye gidecem dua edin sonucları yazarımIlk bebiş mi olcak ? Benim de böyleydi 9 şubat 2017 de doğum yaptim şuan memede uyuyor
Haydi hayırlısı inşallah ya merak ettim takipteyimEvet canım pek hazır değildim ama eşimin de istegiyle. Heyecan bastı uyuyamam yarın hastaneye gidecem dua edin sonucları yazarım
Adetime 2 gün var ama benim 2 gün önxeden geliyordu. En azından kırmızı kırmızı lekelenmeler oluyordu. Olmadı akıntı falan da olmadı merak ettim. Yaptım durdum testi.Adetinizz gectikten sonrami yaptiniz testi
Hadi bakalım ins hamilesinizdir yarin kan testinin sonucunu mutlaka bildir canim merak ediyorummAdetime 2 gün var ama benim 2 gün önxeden geliyordu. En azından kırmızı kırmızı lekelenmeler oluyordu. Olmadı akıntı falan da olmadı merak ettim. Yaptım durdum testi.
Tamam canım sabahtan gideceğim direk yazarım ALLAH razı olsunHadi bakalım ins hamilesinizdir yarin kan testinin sonucunu mutlaka bildir canim merak ediyorumm
Bende igne tedavisi gordum bu ay adetime 6 gun kala yaptim teste pozitif cikti kan degerimde 73.2 cikti 2 gün sonra doktora gittimde kan degerimi dusuk buldu tekrar istedi adetime 4 gun varken yaptigim kanda ise 270 cikti 1 hafta sonra gel dedi ve yarin 1 hafta dolacakk suan cok.merak.ediyorm acaba hamilemiyimdir diye sizin bi bilginiz varmi acaba bu konuyla ilgiliiBen regl günümde yaptığımda aynen böyle silik çıkmıştı. 4 gün sonra bhcg baktırdım 1700 küsür çıktı. Şimdi 8. Haftadayım. Kesin hamileymişsin gibi dikkatli ol , bitki çayı içme, ağır kaldırma, çiğ et yeme, alkol kullanma vs. Batının en az 3-4 gün geçmesini bekleyip doktora gidersen uygun oluyor. Hakkında hayırlısı olur inşallah.
Ya ben daha söktürücü bitki çayı içtim normalde içinde karnıma ağrılar girince tuvalete çıkıyordum bu sefer karnıma az bir ağrı girdi zararı olmuşmudur yarın kan tahlilinde birşey çıkarmıBen regl günümde yaptığımda aynen böyle silik çıkmıştı. 4 gün sonra bhcg baktırdım 1700 küsür çıktı. Şimdi 8. Haftadayım. Kesin hamileymişsin gibi dikkatli ol , bitki çayı içme, ağır kaldırma, çiğ et yeme, alkol kullanma vs. Batının en az 3-4 gün geçmesini bekleyip doktora gidersen uygun oluyor. Hakkında hayırlısı olur inşallah.
Bilmiyorum ki canım. Eğer yeni içtiysen üstüne bol bol su iç. Allahın işi, bebek istiyorsan eğer inş etkisi olmaz da tutunur.Ya ben daha söktürücü bitki çayı içtim normalde içinde karnıma ağrılar girince tuvalete çıkıyordum bu sefer karnıma az bir ağrı girdi zararı olmuşmudur yarın kan tahlilinde birşey çıkarmı
Canım bu konularla ilgili hiç bilgim yok ama İNŞAALLAHHHH hamilesindir ve güzel bir yavrun olur.Bende igne tedavisi gordum bu ay adetime 6 gun kala yaptim teste pozitif cikti kan degerimde 73.2 cikti 2 gün sonra doktora gittimde kan degerimi dusuk buldu tekrar istedi adetime 4 gun varken yaptigim kanda ise 270 cikti 1 hafta sonra gel dedi ve yarin 1 hafta dolacakk suan cok.merak.ediyorm acaba hamilemiyimdir diye sizin bi bilginiz varmi acaba bu konuyla ilgilii
İnşaALLAH :-(Bilmiyorum ki canım. Eğer yeni içtiysen üstüne bol bol su iç. Allahın işi, bebek istiyorsan eğer inş etkisi olmaz da tutunur.
Tskk ederm kuzum sende hayirlisiyla evladini kucagina al ben kizima bi kardes olsun diye cabaliyorum hayirlisi neyse o olsunnCanım bu konularla ilgili hiç bilgim yok ama İNŞAALLAHHHH hamilesindir ve güzel bir yavrun olur.
Bhcgn düşük değil ama çok erken henüz. Bat gününde 15ten başlayıp şu an bebeği olan çok kişi var. Testleri yapmadan önce batını beklersen iyi olur. Yoksa insan boşa üzülüyor. Allahım takdiri, inş hamilesindir.Bende igne tedavisi gordum bu ay adetime 6 gun kala yaptim teste pozitif cikti kan degerimde 73.2 cikti 2 gün sonra doktora gittimde kan degerimi dusuk buldu tekrar istedi adetime 4 gun varken yaptigim kanda ise 270 cikti 1 hafta sonra gel dedi ve yarin 1 hafta dolacakk suan cok.merak.ediyorm acaba hamilemiyimdir diye sizin bi bilginiz varmi acaba bu konuyla ilgilii