kan testini ne zaman yaptırmıstınız onu tekrarlayın bence muhtemelen yükselmiştir bugun buna benzer birkaç yazı okumustum sonradan yükselenler olmusKızlar acil bir sorum olacak size?yorumlarsanız sevinirim.Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve sperm değerleri yükselmeye başladı.Bu ay adetim 1-2 gün geçti ve idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı.1 gün sonra kan testi yaptırdım ve hcg 0,16 çıktı hamile değilsin dediler. Bu arada adet olamıyordum ve 2 test yaptım bu sefer iki çizgide net bir şekilde görülüyor.şimdi sağ kasığımda batmalar oluyor halsizlik ve gaz birikmesi oluyor.Bu gün adetim 8 gün geçti.Ben dış gebelikten şüphelendim başına böyle bir şey gelen veya duyan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
kan testini ayın 15inde yaptırmıştım açıkçası kan testi yaptırıp negatif sonuç almaktan da korkuyorum.kan testini ne zaman yaptırmıstınız onu tekrarlayın bence muhtemelen yükselmiştir bugun buna benzer birkaç yazı okumustum sonradan yükselenler olmus
Canım bende de aynısı olmuştu.adetim 10 gün geçmişti kan testi negatif çıktı.idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor canım dış gebelikte de bhcg yükseliyor. Ama sen gene de bi kan testi daha yaptır için rahatlasin canımKızlar acil bir sorum olacak size?yorumlarsanız sevinirim.Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve sperm değerleri yükselmeye başladı.Bu ay adetim 1-2 gün geçti ve idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı.1 gün sonra kan testi yaptırdım ve hcg 0,16 çıktı hamile değilsin dediler. Bu arada adet olamıyordum ve 2 test yaptım bu sefer iki çizgide net bir şekilde görülüyor.şimdi sağ kasığımda batmalar oluyor halsizlik ve gaz birikmesi oluyor.Bu gün adetim 8 gün geçti.Ben dış gebelikten şüphelendim başına böyle bir şey gelen veya duyan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
sonucunuzu çok merak ettim. yeniden kan testi yaptırdınız mı? bende şu an aynı şeyi yaşıyorum. ama benim henüz adet günüm gelmedi, 3 gün var daha idrar testlerinde pozitif çıkıyor silik çizgi, ama kan testim düşük çıktı dün 0,100 çıktı, bu gün sabah ilk idrarda yine test yaptım. yine pozitif çıktı, sizin durumunuz nasıl oldu çok merak ettim.Kızlar acil bir sorum olacak size?yorumlarsanız sevinirim.Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve sperm değerleri yükselmeye başladı.Bu ay adetim 1-2 gün geçti ve idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı.1 gün sonra kan testi yaptırdım ve hcg 0,16 çıktı hamile değilsin dediler. Bu arada adet olamıyordum ve 2 test yaptım bu sefer iki çizgide net bir şekilde görülüyor.şimdi sağ kasığımda batmalar oluyor halsizlik ve gaz birikmesi oluyor.Bu gün adetim 8 gün geçti.Ben dış gebelikten şüphelendim başına böyle bir şey gelen veya duyan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
çok sevindim :) hayırlı olsun, inşallah benim de böyle olur, geçen ay da kimyasal gebelik denmişti. dün de adet günümdü olmadım ama sağ kasıığımda batmalar var yine, yarın sabah doktora gidicem, şu an ne kadar değerleriniz ne kadar yükseldi ?evet canım yaptırdım ve hamileymişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?