- Konu Sahibi acilservis
TEBRİKLERArkadaslar bhcg sonucum 2486.22 cikti doktorda sirami bekliyorum suan
Sağlıkla tutunsun bebeğiniz size inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEBRİKLERArkadaslar bhcg sonucum 2486.22 cikti doktorda sirami bekliyorum suan
Kardeşim çocuk doğacak nerdeyse :) şaka bi yana tebrik ederim hamilesinizLutfen bakar misiniz hamilelik var mi doktor ameliyatta oldugu icin yarin gosterecegim sonucunu Eki Görüntüle 2126884
Aminnn cok tesekur ederim artik bebegimizi esimde biliyor umarim bundan sonra hersey guzel ve saglikla devam ederTEBRİKLER
Sağlıkla tutunsun bebeğiniz size inşallah.
Aminnn cok tesekur ederim artik bebegimizi esimde biliyor umarim bundan sonra hersey guzel ve saglikla devam eder
Doktor bhcg degeri 6000 lere ckinca gorulur dedi suan dunku tahlile gore 2000 lerde oyuzden ctesi gelirsen muhtemelen goruruz dedi. heycanla bekliyoruz cok tesekur ederimKeseyi gördünüz mü merak ettim hayırla ve sağlıcakla gelsin bebeğiniz inşallah
1500 üste alttan ultrasonla görünüyor o yüzden merak ettim ama doktorunuz bakmamış 5000 üstüde karından görünüyorD
Doktor bhcg degeri 6000 lere ckinca gorulur dedi suan dunku tahlile gore 2000 lerde oyuzden ctesi gelirsen muhtemelen goruruz dedi. heycanla bekliyoruz cok tesekur ederim
sagol canım ilk hamilelik oldugu için tecrübesizim ögrendim çok şükür altı haftalık hamileymişimKardeşim çocuk doğacak nerdeyse :) şaka bi yana tebrik ederim hamilesiniz![]()
Çok sevindim sağlıkla kucagınıza alın inşallah benimde ilk gebeliğim aynı tecrübesizlik bende de mevcut :)sagol canım ilk hamilelik oldugu için tecrübesizim ögrendim çok şükür altı haftalık hamileymişim
senin kaç aylık canım hayırlısı olsun inşallah bilglendirelim bir birimizi tatlm :*Çok sevindim sağlıkla kucagınıza alın inşallah benimde ilk gebeliğim aynı tecrübesizlik bende de mevcut :)
Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin tebrikler kaç aydır deniyordunuzAminnn cok tesekur ederim artik bebegimizi esimde biliyor umarim bundan sonra hersey guzel ve saglikla devam eder
Aslinda araliktan beri istiyoduk bikac kez denememiz oldu ustune dsmedik ama araliktan beride adet duzensizligim vardi. Subat ayinda ovulasyon testi aldik ona gore denedik ve hemen gebelik olustu cok sukurAllah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin tebrikler kaç aydır deniyordunuz
insaAllah bhcg degeriniz biran once yukselir ve keseniz gorunuz saglikla tutunur buyur bebeginizAynı durum bendede oldu ilişkinin üzerinden henüz 17 gün geçmişti ki dayanamadım hastaneye gittim hemen, ultrasonda rahim duvarı kalınlaşması olmuş ama keseyi görmek için henüz çok erken dedi doktor.
Beta hcg değerim 150 çıktı. 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne olacak.
I
insaAllah bhcg degeriniz biran once yukselir ve keseniz gorunuz saglikla tutunur buyur bebeginiz