Gebeliğe Hazırlık IdraR testi pozitif ama kese gorunmedi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D
Keseyi gördünüz mü merak ettim hayırla ve sağlıcakla gelsin bebeğiniz inşallah
Doktor bhcg degeri 6000 lere ckinca gorulur dedi suan dunku tahlile gore 2000 lerde oyuzden ctesi gelirsen muhtemelen goruruz dedi. heycanla bekliyoruz cok tesekur ederim

D

Doktor bhcg degeri 6000 lere ckinca gorulur dedi suan dunku tahlile gore 2000 lerde oyuzden ctesi gelirsen muhtemelen goruruz dedi. heycanla bekliyoruz cok tesekur ederim
1500 üste alttan ultrasonla görünüyor o yüzden merak ettim ama doktorunuz bakmamış 5000 üstüde karından görünüyor
Hakkınızda hayırlısı olsun

Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin tebrikler kaç aydır deniyordunuz
Aslinda araliktan beri istiyoduk bikac kez denememiz oldu ustune dsmedik ama araliktan beride adet duzensizligim vardi. Subat ayinda ovulasyon testi aldik ona gore denedik ve hemen gebelik olustu cok sukur

Aynı durum bendede oldu ilişkinin üzerinden henüz 17 gün geçmişti ki dayanamadım hastaneye gittim hemen, ultrasonda rahim duvarı kalınlaşması olmuş ama keseyi görmek için henüz çok erken dedi doktor.

Beta hcg değerim 150 çıktı. 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne olacak.

I
Aynı durum bendede oldu ilişkinin üzerinden henüz 17 gün geçmişti ki dayanamadım hastaneye gittim hemen, ultrasonda rahim duvarı kalınlaşması olmuş ama keseyi görmek için henüz çok erken dedi doktor.

Beta hcg değerim 150 çıktı. 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne olacak.
insaAllah bhcg degeriniz biran once yukselir ve keseniz gorunuz saglikla tutunur buyur bebeginiz

Back