- 16 Aralık 2012
- 66
- 23
- 88
- Konu Sahibi acilservis
-
Hcg çok yüksek olduğunda karından görünür. En az 3000-4000 olmalı. Bende de geç döllenme oldu. Hcg baktı ultrason bakmadan, düşük çıkınca görünmez çok erken dedi bi hafta sonra gittim göründü. Sonucuna göre aşağı yukarı hesaplayıp çağırır seni doktor. Eğer devlette verdiysen kanı internetten bakabilirsin bazı özel hastanelerin de çıkıyor hatta.Merhaba arkadaslar dun idrar testi yaptim pozitif cikti. Emin olmak icin esime bile soylemedim. Bugun dr gittim karindan usg cekti. Kese gorunmuyor ancak rahim duvarinda kalinlasma var muhtemelen hamilesin kan testi yapalim dedi. son adet tarhime gore 5 haftalik gebeyim ama 3aydir adet duzensizligim oldugu icin gec dollenme olmustur ona gore degerlendirmeyelim bhcg gorelim dedi. Kan verdim ama aksam 7de cikar dediler gidip alamadim yarin alicam.cok heycanliyim kese gorunmedi dis gebelik veya dusukten cok korkuyorum ilk gebelik heyecanim. Belki daha yeni diye gorunmemis olabilir kese ama boyle biseyle karsilasan varmi tecrubelerinizi merak ediyorum. Yarin olsun sonucu alip esimle paylasayim istiyorum icim icime sigmiyor. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin
Hastane barkodun sende miMerhaba arkadaslar dun idrar testi yaptim pozitif cikti. Emin olmak icin esime bile soylemedim. Bugun dr gittim karindan usg cekti. Kese gorunmuyor ancak rahim duvarinda kalinlasma var muhtemelen hamilesin kan testi yapalim dedi. son adet tarhime gore 5 haftalik gebeyim ama 3aydir adet duzensizligim oldugu icin gec dollenme olmustur ona gore degerlendirmeyelim bhcg gorelim dedi. Kan verdim ama aksam 7de cikar dediler gidip alamadim yarin alicam.cok heycanliyim kese gorunmedi dis gebelik veya dusukten cok korkuyorum ilk gebelik heyecanim. Belki daha yeni diye gorunmemis olabilir kese ama boyle biseyle karsilasan varmi tecrubelerinizi merak ediyorum. Yarin olsun sonucu alip esimle paylasayim istiyorum icim icime sigmiyor. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin
Hayir internetten goremiycegimi soylediler tip merkeziydiHastane barkodun sende mi
Umarim oyledir yarin ki bhcg yi heyecanla bekliyorumKese görüşmeden bir önceki evredir uterus kalınlaşması, bence her şey yolunda
Merhaba inşallah gebesinizdir tıp merkezini ararsanız telefondada söylemeleri gerekir sonucunuzuUmarim oyledir yarin ki bhcg yi heyecanla bekliyorum
Ohoo nerdeyse bebek görünecek. adet 2 hafta mı geçti de bu kadar yüksek çıktı.Lutfen bakar misiniz hamilelik var mi doktor ameliyatta oldugu icin yarin gosterecegim sonucunu Eki Görüntüle 2126884
Evet canim 20 gun gecti adetim insallah vardir cok heyecanliyim bugun uyuyamam asla yarini iple cekiyorum Rabbim herkese nasip etsin insallah guzel haberi duyarimOhoo nerdeyse bebek görünecek. adet 2 hafta mı geçti de bu kadar yüksek çıktı.
İyi dayanmışsın. Biz adet gelmeden öğrendik hep :) inşallah sağlıklı bi gebeliktir.Evet canim 20 gun gecti adetim insallah vardir cok heyecanliyim bugun uyuyamam asla yarini iple cekiyorum Rabbim herkese nasip etsin insallah guzel haberi duyarim
sagol canım hamilesin o zmanİyi dayanmışsın. Biz adet gelmeden öğrendik hep :) inşallah sağlıklı bi gebeliktir.
Lutfen bakar misiniz hamilelik var mi doktor ameliyatta oldugu icin yarin gosterecegim sonucunu Eki Görüntüle 2126884
Bu değere gelene kadar hiç mi bi belirti yaşamadın?[/QUOTE gögüs agrım uzun sürdü bide bi kaç gün silik şekilde sadece peçeteye kan bile diyemem akıntı gibi geldi onun dışında polikistik over oldugum için gecikme hep yaşıyorum 20 gün geçti adetim inşalah vardır hala bile tereddütteyim 8-9 aydır deniyoruz biz
Evet canım çok şükür :)sagol canım hamilesin o zman
Bildiğim bişey olduğu sürece her türlü yardım ederim tabi canım. İnsanlık vazifemiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?