Gebeliğe Hazırlık IdraR testi pozitif ama kese gorunmedi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

acilservis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
66
23
88
Merhaba arkadaslar dun idrar testi yaptim pozitif cikti. Emin olmak icin esime bile soylemedim. Bugun dr gittim karindan usg cekti. Kese gorunmuyor ancak rahim duvarinda kalinlasma var muhtemelen hamilesin kan testi yapalim dedi. son adet tarhime gore 5 haftalik gebeyim ama 3aydir adet duzensizligim oldugu icin gec dollenme olmustur ona gore degerlendirmeyelim bhcg gorelim dedi. Kan verdim ama aksam 7de cikar dediler gidip alamadim yarin alicam.cok heycanliyim kese gorunmedi dis gebelik veya dusukten cok korkuyorum ilk gebelik heyecanim. Belki daha yeni diye gorunmemis olabilir kese ama boyle biseyle karsilasan varmi tecrubelerinizi merak ediyorum. Yarin olsun sonucu alip esimle paylasayim istiyorum icim icime sigmiyor. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin

Hcg çok yüksek olduğunda karından görünür. En az 3000-4000 olmalı. Bende de geç döllenme oldu. Hcg baktı ultrason bakmadan, düşük çıkınca görünmez çok erken dedi bi hafta sonra gittim göründü. Sonucuna göre aşağı yukarı hesaplayıp çağırır seni doktor. Eğer devlette verdiysen kanı internetten bakabilirsin bazı özel hastanelerin de çıkıyor hatta.

Hastane barkodun sende mi

Kese görüşmeden bir önceki evredir uterus kalınlaşması, bence her şey yolunda

Lutfen bakar misiniz hamilelik var mi doktor ameliyatta oldugu icin yarin gosterecegim sonucunu

Evet canim 20 gun gecti adetim insallah vardir cok heyecanliyim bugun uyuyamam asla yarini iple cekiyorum Rabbim herkese nasip etsin insallah guzel haberi duyarim
İyi dayanmışsın. Biz adet gelmeden öğrendik hep :) inşallah sağlıklı bi gebeliktir.

E Efulimm41 hangi konuya girsem profsynel yorumlarını görüyorum eğer allah nasip ederde hamilelik başlangıcı yada ona dair herhangi bir sorum olursa ilk sana yazacağım insanlara karşı tutumunu tebrik etmeden geçemiycem canım maşallah sana allah herşeyi gönlünce wersin :)

Bildiğim bişey olduğu sürece her türlü yardım ederim tabi canım. İnsanlık vazifemiz.
Çok teşekkür ederim. Amin herkesin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…