• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi pozitif ama kan negatif...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

berrak2786

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
45
37
38
38
Merhabalar. Adet gunum 5 gun gecti idrar testi yaptim silik sekilde çift cizgi cikti. Daha sonra kan testi verdim. Negatif ciktı. Ama adetim gelmeyince tekrar idrar testi alip yaptim baska markalarla. 5 tane olmustur hepsi pozitif ikinci cizgi daha beligin sekilde cikiyor. Basina gelen oldumu. Bu testlerin hepsimi bozuk. Veya neyi algilayip cift cizgi cikiyor. Basina g3len varmi bana yardimci olabilirmisiniz.

Merhabalar. Adet gunum 5 gun gecti idrar testi yaptim silik sekilde çift cizgi cikti. Daha sonra kan testi verdim. Negatif ciktı. Ama adetim gelmeyince tekrar idrar testi alip yaptim baska markalarla. 5 tane olmustur hepsi pozitif ikinci cizgi daha beligin sekilde cikiyor. Basina gelen oldumu. Bu testlerin hepsimi bozuk. Veya neyi algilayip cift cizgi cikiyor. Basina g3len varmi bana yardimci olabilirmisiniz.
Canım benimde basıma gelmişti boyle

Silik çizgi değildir o canım kuruma çizgisidir muhtemelen.. Bazen testler de öyle oluyor.. İlk 5dk içinde çıkıyor eger hamilelik varsa.. Hemen beliriyor 2.çizgi sey gbi düşün ovu testinde hemen çıkıyor ya 2.çizgi öyle oluyor silik bile olsa....

Silik çizgi değildir o canım kuruma çizgisidir muhtemelen.. Bazen testler de öyle oluyor.. İlk 5dk içinde çıkıyor eger hamilelik varsa.. Hemen beliriyor 2.çizgi sey gbi düşün ovu testinde hemen çıkıyor ya 2.çizgi öyle oluyor silik bile olsa....
Yok canim valla belli pembe cizgi oyle iz falan degil bir sende bak istersen

Eklentiler

• 20200216_222906.jpg
    20200216_222906.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 106
Valla anlamadim hala adet olmadim. Adet olacmisim gibi oluyor sonra geciyor cok özürdilerim beyaz akinti geliyor.
Acaba o sağlık kurulusunun makinası mı bozuktu...Yarın da isterseniz bi kan verin..baska bir hast.den...

Acaba o sağlık kurulusunun makinası mı bozuktu...Yarın da isterseniz bi kan verin..baska bir hast.den...
Bilmiyorum 0 cikmis. Ama sonrasinda yaptigim testler hep ikinci cizgi beliginlesti. Benimde kafam karisti. Ozaman bu idrar testleri neyi algiliyorki

Benimde başıma geldi 2 kere çift çizgi gördüm farklı markalarda tamam hamileyim kan vereyim dedim 0.07😒 sonuçta adet oldum

Benim 1-2 dk içinde çıktı çizgi. Ama kanda negatif çıktı adet oldum. Her markaya güvenmem artık dedim tecrübe oldu bana

Marka dan kaynaklı sıkıntılı ise bilemiyorum tabi... Ama Baska Baska markalarla pozitif çıktıktan sonra denemek lazım.. Ben öyle yapmıstım emin olmak için.
.... .
Bir de şöyle bir durum var hcg yerine idrarda protein varsa da test pozitif çıkıyormuş.. Böyle bir sey duymuştum. Böbrek sorununuz var mı?

Back