Merhaba hanımlar,adetime 5 gün varken (25 kasım) öğleden sonra 2 test yaptım 5 dakika içinde ikisi de silik ama pozitif çıktı. Daha sonra gece birdaha yaptım yine 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. Bugün adetime 3 gün kala öğlen yine test yaptım bu sefer negatif çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ? Testlerin sonucunu fotoğraf olarak atacağım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar testi önce pozitif sonra negatif
- Konu Sahibi Su197
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mayıs 2020
- 2.078
- 2.534
- 63
- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
Enabiz varsa bakın çıkmıştır şimdiye sonuç..Cuma günü kan verdim fakat pazartesi çıkacak, inşallah vardır bugün negatifi görünce umudum kalmadı değil
Sağlık ocağın da vermiştim canımNerde verdin ki kanı pazartesi günü çıkıyor
Yok baktım sağlık ocağında verdiğim için geç çıkacaktır muhtemelenEnabiz varsa bakın çıkmıştır şimdiye sonuç..
- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
Sağlık ocağın da vermiştim canım
Sağlık ocağın sonuçlarını barkod nosu varsa intden görebiliyorsun. Yada e nabıza bak belki orada görünür
Evet biliyorum canım barkod ile giriyorum beta çıkmadı hematoloji sonuçlarım falan çıkmış bi beta çıkmadıSağlık ocağın sonuçlarını barkod nosu varsa intden görebiliyorsun. Yada e nabıza bak belki orada görünür
Kimyasal gebelik olabilir mi? Başka alternatif gelmedi aklıma... Bir de bi doktordan kanda iltihap, kist ya da gastritten dolayı artabileceğini duymuştum.Merhaba hanımlar,adetime 5 gün varken (25 kasım) öğleden sonra 2 test yaptım 5 dakika içinde ikisi de silik ama pozitif çıktı. Daha sonra gece birdaha yaptım yine 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. Bugün adetime 3 gün kala öğlen yine test yaptım bu sefer negatif çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ? Testlerin sonucunu fotoğraf olarak atacağım
Kimyasal gebeliği bende düşündüm çünkü daha önce 1 kere yaşamıştımKimyasal gebelik olabilir mi? Başka alternatif gelmedi aklıma... Bir de bi doktordan kanda iltihap, kist ya da gastritten dolayı artabileceğini duymuştum.
Sanmıyorum. Bence hamilesin.3 testin de pozitif çıkıp yanılma şansı varmıdır?
İnşallah öyledir 2 ihtimal var ya kimyasal gebelik yada adete yakın bir hormon varmış o yükselince pozitif çıkartıyormuş öyle birşey okumuştum bir yerdeSanmıyorum. Bence hamilesin.
Aybıslnı yaşıyorum. Geç ay silik çıktı amma kanda negatif oldu. Bu ay yine aynısı. Önce silik pozitif lər sonra negatifler((İnşallah öyledir 2 ihtimal var ya kimyasal gebelik yada adete yakın bir hormon varmış o yükselince pozitif çıkartıyormuş öyle birşey okumuştum bir yerde
- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
Kimyasal olup olmadığını nereden anlıyorsunuz acaba aynı şekilde bnm de oldu testler biri pozitif biri negatif çıkıyorMuhtemelen kimyasal gebelik yaşamışsındır çünkü bende de aynısı oldu kimyasal gebelikmiş