- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 30
Valla belirti 6.haftada başlıyor kusması gazı cart curt kızım şimdi 3 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Tebrikler cnm.belirtilerin varmiydi peki?bende pko war.asilama oldum 12.gun bugun.belirti falan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla belirti 6.haftada başlıyor kusması gazı cart curt kızım şimdi 3 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Tebrikler cnm.belirtilerin varmiydi peki?bende pko war.asilama oldum 12.gun bugun.belirti falan yok
Valla belirti 6.haftada başlıyor kusması gazı cart curt kızım şimdi 3 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Aslında gerçek anlamda gebelik belirtileri adeti 1 hafta falan geçince başlıyor mesela mide bulantısı kusma bende 6 haftalıkken başlamıştıAy cnm benim.Allah bagislasin cnm.benim 13.gun bugun tik yok.olmadi sanirim;((
Sadece sol kasik bolgemde arada bi rahatsizlik oluyo okadar
Aslında gerçek anlamda gebelik belirtileri adeti 1 hafta falan geçince başlıyor mesela mide bulantısı kusma bende 6 haftalıkken başlamıştı
Kaşık ağrım hiç olmadı ama annem bana hamileyken çok olmuş akıntı da olmadı kuruydum :)Kasik agrin falan hic olmadimi peki senjn cnm yada akinti falan
Kaşık ağrım hiç olmadı ama annem bana hamileyken çok olmuş akıntı da olmadı kuruydum :)
Hayırlısı inşallah gönlüne göre olur canımAynen bende oyleyim suan cnm.14.gun bugun
Itibar etme. Benim 20 gun gecmisti 2 kere evde yaptim negatif kanda pozitif cikti ama dusuk oldu maalesefadet günüm gecikti ama evde yaptığımın testler negatif yarın kan testi yaptırmaya gidicem bir umut belki vardır diye
evde test yapıp tek çizgi görüpte kan testinde müjdeli haber alan varmıbilmiyorumkismile
Tarlusal kullanmayin ya.. banada verdiler kullandım meger hamileymissim. Dustuk yaptim. Suan 2 aydir regl olmuyorum dusuk ustune. Ama hic birsey kullanmicam. Kanda negatif cikti. Eve gidince kendi doktoruma gidecegim. Neden bu durumdayim diye. 3 haftadir adet sancisi cekiyorum gelen giden yok.Kızlar rglim 27 gün gecikti ve doktor reglm 14gün . Fln gecince kan testi yaptı birsey yok dedi ve tarlusal verdi bende kullanarak oldum. 3,5 gün sürdü btti göğsüm cok ağryo.sızce hamilemiyim??
Peki seninde mi kanda testnegatif cıkıp verdiler benm 14. Gün fln gecikti kan test negatif olunca verdiler kullandım oldum hani regliim kısa sürünce dedim acaba bişemi vardıTarlusal kullanmayin ya.. banada verdiler kullandım meger hamileymissim. Dustuk yaptim. Suan 2 aydir regl olmuyorum dusuk ustune. Ama hic birsey kullanmicam. Kanda negatif cikti. Eve gidince kendi doktoruma gidecegim. Neden bu durumdayim diye. 3 haftadir adet sancisi cekiyorum gelen giden yok.
Yoo ben 20 gun regl gormedigimi diyince kullan dedi.Peki seninde mi kanda testnegatif cıkıp verdiler benm 14. Gün fln gecikti kan test negatif olunca verdiler kullandım oldum hani regliim kısa sürünce dedim acaba bişemi vardı
Canm beta kac cikti kanda hatirliyormusunBenim adetim 10 gün gećene kadar idrarda ćıkmadı. Ben adetim 5 gün geçti kan verdim hamileydim ama sırf çift çizgi göreyim diye 10.güne kadar test yaptım
10 du canım :) düşüktü :)Canm beta kac cikti kanda hatirliyormusun