adet günüm gecikti ama evde yaptığımın testler negatif yarın kan testi yaptırmaya gidicem bir umut belki vardır diye
evde test yapıp tek çizgi görüpte kan testinde müjdeli haber alan varmıbilmiyorumkismile
Benimde adetim dün gelmedi testler hep negatif diyor. Yarin zaten kan tahlili yapacam. Insssss vardir bebek gelmistir yoksa cok sabit adetim vardir.
cnm bende adetim geçtikten sonra evde test yaptım bende de çıkmamıştı ikinci çizgi bütün moralim alt üst olmuştu. çöpe attım testi sonra aradan zaman geçti çöpü açınca gözüme çarptı test 2.ci çizgi silikti. bana dediler kağle alma aradan çok vakit geçmiş hamile değilsin demekki dediler. ama hamileymişim geç döllenmeden dolayı geç belli oldu. inş sende böle olmuştur. hakkında hayırlısı olsun
walla cnm benimde sağ yumurtalıkta kist vardı aylarca gitmedi. soğan kürü denedim 15 gün içtim . hamile olduğumu öğrendikten sonra doktora gittiğimde kistim de kaybolmuş meğerse :) soğan kürünü herkeze tavsiye ediyorum özellikle hamile kalmak isteyenlere
umarım yarın pozitif sonucu alırsın:asigim:
Bende cikolata kisti var malesef ne sogan nede incir kürü fayda etti hepsini denedim. Hamileligin hayirli olsun cnm.
walla cnm benimde sağ yumurtalıkta kist vardı aylarca gitmedi. soğan kürü denedim 15 gün içtim . hamile olduğumu öğrendikten sonra doktora gittiğimde kistim de kaybolmuş meğerse :) soğan kürünü herkeze tavsiye ediyorum özellikle hamile kalmak isteyenlere
cnm bende adetim geçtikten sonra evde test yaptım bende de çıkmamıştı ikinci çizgi bütün moralim alt üst olmuştu. çöpe attım testi sonra aradan zaman geçti çöpü açınca gözüme çarptı test 2.ci çizgi silikti. bana dediler kağle alma aradan çok vakit geçmiş hamile değilsin demekki dediler. ama hamileymişim geç döllenmeden dolayı geç belli oldu. inş sende böle olmuştur. hakkında hayırlısı olsun
Benim adetim 10 gün gećene kadar idrarda ćıkmadı. Ben adetim 5 gün geçti kan verdim hamileydim ama sırf çift çizgi göreyim diye 10.güne kadar test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?