Gebeliğe Hazırlık İdrar testi negatif olup kanda pozitif çıkanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım çok umutlanma hamile olsaydın çıkardı. Umutlandıgimizda negatf sonuç aldigumizda çok üzülüyoruz. Pozitif çıkarsa yanlışlık olabiliyor ama negatif kesin diye biliyorum.

Arkadaşım çok umutlanma hamile olsaydın çıkardı. Umutlandıgimizda negatf sonuç aldigumizda çok üzülüyoruz. Pozitif çıkarsa yanlışlık olabiliyor ama negatif kesin diye biliyorum.
Evet haklısın sanırım hala olamayınca belki olut demiştim ama negatiften dönen pek olmaz herhalde teşekkür ederim cevabın için :)

Ben hamileligimi adet gecikmemin 21.gunu yani bugun ogrendim
Az once actigim konuya bakarsan ayrıntılı anlattım arkadaşım. Doktora git bence. Ama orda bile negatif dese doktorun hala umut olduğunu unutma..

Ben hamileligimi adet gecikmemin 21.gunu yani bugun ogrendim
Az once actigim konuya bakarsan ayrıntılı anlattım arkadaşım. Doktora git bence. Ama orda bile negatif dese doktorun hala umut olduğunu unutma..
Biraz once okudum sizin hikayenizi sonra cok umutlandim ben 3 yillik evliyim asilama tup bebek haric butun tedavileri gordum en son 2 ay once horman igneleri kullandim 3 aylik bi igne tedavisi gecen ay 2 gun erken geldi regl bu ay ise 7 gun once olmam gerekiyodu duramadim icim kipir kipir oldu evde test vardi 2.gun Gecikmede testi yaptim negatifti sonra 4.gun tekrar yaptim yine negatifti hatta testi incrledim 10 dkkadikkatle baktim sanki silik cizgi gordum gibiydi eltime gosterdim delirme dedi hatta orda hic bisey yok bu kadar tedaviden sonra bende delirmeme az kaldigini dusunuyorum yarin kan testine gidicem bu arada adetim senede 1 gecikir oda en fazla 3gun bana sevinc oldunuz umut oldunuz Alah razi olsun yarin kan verecegim icin uykuda tutmuyo

Benim arkadaşım da neredeyse hiç görünmeyen hayalet bir çizgi ile öğrenmişti. Inşallah güzel haberler alırsınız. Bakın ben kanda 2 kere negatif sonuç görmeme rağmen hamileyim :)

Benim de önce 0.106 çıkmıştı. Yine de adetin gelene kadar dikkat et sen kendine :)
Insallah güzel haberler alırsın ilk firsatta <3
Dr da oyle dedi bi kac gun daha bekleyin ultrason icin gel adet olmazsan dedi umitlensemmi umidimi kessemmi bilemedim ya ara ara sancilarim oluyo geciyo arada lekelenmeler oluyo midem yaniyo bulaniyo hicbisey hissetmiyorum yarin da oruc tutmasam diyorum cunku midem asiri bulandi sahur yapamadim belki oructan da degisim olunca regl gelmiyodur diyorum diyorum da diyorum anliycagin canim ama bana umit oluyosun 33 cok dusuk gibi geliyo ya olsa daha yuksek cikmazmi belki igneler kiste cevirdi ondan gelmiyo adet bilemedim ki yaaa

Ben boşuna umitlenmek istemem tabiki seni.. uzulmeni istemem.. senin degerin benimkinin 3 katı... Ben sadece demek istiyorum ki ihtimal hep var adet olmadığın sürece hatta olsan bile. Bana gittiğim doktor kesinlikle hamile değilsin deyip yolladı. Bi daha çağırmadı bile.. verdiği ilac da düşüğe sebep olabilecek bi ilaçmiş kendisi oyle söyledi... sen kendine iyi bak, kendi vücudunu dinle.. bunun bi dahaki adet tarihine kadar yolu var bekle bence sabret.. doktorun bi daha çağırmış sonuçta, tekrar beta hcg bakar heralde zaten. Bide bence 4 gün falan bekle gitmek için.. inşallah baska bi saglik problemin çıkmaz seninde bebisin vardır :)

Tekrar gel diyen kan testi verdigim dr du bugunde tedavimi oldugum ozel hastamedeki dr umu aradim oda gel ilaclar kiste cevirmis olabilir muayene edip ilac verelim dedi hafta sonu girdi araya zatrn gitmem en az 3 gun eder yinede olmazsam sali yada carsamba bi test daha yaptiricam cok fazla hormon ilaci aldim gecen ay igneler vs hem bedenimi hem ruhumu yordu haklisin aslinda ne umitleneyim nede umudumu yitireyim kayinvalidem dikkat et kendine yinede diyip duruyo gercekten benim degerim daha mi yuksek oluyo senden cok sagolun Allah razi olsun sizden rabbim evladinizi sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Hormon ilaçları yapabiliyor canım , bende de polikistik over var prolaktin yuksek , geçen aylarda on gün geciktigi oldu ama sonrasında geldi, rabbim hayırlısını versin inşallah olur

Hormon ilaçları yapabiliyor canım , bende de polikistik over var prolaktin yuksek , geçen aylarda on gün geciktigi oldu ama sonrasında geldi, rabbim hayırlısını versin inşallah olur
amiin insallah cnm.
Bende ilaclardan oldugunu dusunuyorum polikistik degil benim rahatsizligim yumurta tembelligi benimkisi aslinda adetim gecikmez hic ablamda polikistik ondan biliyorum 2 ay adet gormedigi oluyo sen igne kullandin mi peki kistler icin nasil tedavi gordun yada rica etsem biraz bilgi verir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…